2821
2789
عنوان

یزززززززد

205 بازدید | 9 پست

سلام دوستان وضعیت جوی یزد چطوره؟من نوبت دکتر دارم باید بیام یزد لطفا کسی میدونه بیاد بگه من از قشم میخوام برم یزد...... کمککککککککک

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی گلم من خودیزد نوبت دارم برا شنبه جمعه حرکت میکنیم ان شاءالله

انشالله به سلامتی برسین... ببخشید من خودم مشهدیم اینجا موقت هستم واسه چه دکتری میخواین بیاین؟ من خیلی متخصص های اینجا رو قبول ندارم

انشالله به سلامتی برسین... ببخشید من خودم مشهدیم اینجا موقت هستم واسه چه دکتری میخواین بیاین؟ من خیل ...

دکتر مریم افتخار فوق تخصص نازایی و فلوشیت متخصص زنان

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...

فعلا هوا سرد و برفی هست ولی تا شنبه معلوم نیس چه جور باشه

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
مرسی گلم خیلی برفه؟

10 تا 15 سانت ولی داره آب میشه... مهم مسیرتون هست مشکلی نیست یکم سرده هوا فقط

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

سه شنبه برف اومده الآنم تقریبا اب شده دیگه فقط هوا سرده

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

2790
2823
2791
2779
2792