2777
2789
عنوان

همیشه میگم نکنه ...

198 بازدید | 9 پست

عکسای کیا رو توی گوشیاتون یا لپ تاپاتون دارین؟ یا نگه میدارین؟ مثلا از پروفایلشون برداشته باشین؟

همیشه میگم نکنه ملت عکس پروفایل بردارن ذخیره کنن.

من که اصن عکس کسی رو ندارم فقط عکسای سباه سفید 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با گذاشتن عکس تو فضایه مجازی به شدت مخالفم

موضوع پست ما یه چیز دیگه هستش. الان نگفتم کی عکس گذاشته یا نه. کی بذاره خوبه یا بد. یا خودم گذاشتم یا نه. صرفا برای سرگرمی پرسیدم ببینم واقعا کیا عکس این و اونو نگه میدارن و این کار مرسومه بین آدما یا نه

ولی این حرفتون یه جور تأییده که اکثرا عکس دیگرانو سیو میکنن نگه میدارن. نه؟

اره متاسفانع دیدم سیو میکنن و نشون بقیه میدن فلانی رو دیدی اینطوری بود  بدم میاد همون نزاری بهتره 

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 
اره متاسفانع دیدم سیو میکنن و نشون بقیه میدن فلانی رو دیدی اینطوری بود  بدم میاد همون نزاری بهت ...

وای خدا. جنس مخالفشونو نشون این و اون میدن یا منظورتون فامیل و قوم و خویشه؟ بعد ببخشید میگن مثلا چطوری بود؟ مسخره تیپ و قیافه طرفو میکنن چیکار میکنن؟ تا حالا نشنیده بودم همچین چیزی. خیلی برام جالب بود. میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟

موضوع پست ما یه چیز دیگه هستش. الان نگفتم کی عکس گذاشته یا نه. کی بذاره خوبه یا بد. یا خودم گذاشتم ی ...

اخه عکس بقیه به چه دردی میخوری!! ما حافظه گوشیمون پر میشه عکسای خودمونم حذف میکنیم☻️🙂☻️

موضوع پست ما یه چیز دیگه هستش. الان نگفتم کی عکس گذاشته یا نه. کی بذاره خوبه یا بد. یا خودم گذاشتم ی ...

من عکس کسی رو توی گوشیم سیو نمیکنم

فقط عکسای شخصی خودمون و عکسای مشتری و مدلهایی که میان پیشم

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
وای خدا. جنس مخالفشونو نشون این و اون میدن یا منظورتون فامیل و قوم و خویشه؟ بعد ببخشید میگن مثلا چطو ...

من اینکار نمیکنم ولی دیدم بله به دوستاشون نشون میدن یا به قوم و خویش فرققی نداره فقط بددن هستن اینطور ادما

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن