2821
2789
عنوان

سمی شدمممم😂😂

202 بازدید | 26 پست

چه خبرتونه

چه خبررتونه😂😂🤣

بخدا کل سایت ظرف چندساعت سمی شد اون زهرا مهدویه کیه از اونور الانم یکی تاپیک زده با تبر زنه رو زدن مغزشو گذاشتن تو شکمش درست بشه🤣🤣🤣

نئشه شدن همه😂😂

بیاین ماهم هرچیز سمیی که به ذهنمون میرسه بگیم جا نمونیم😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب ی سرچ کن بعد بیا ریسه برو ازخنده

وقتی چیزی نمیدونی لازم نیست طبل بگیری دستت و بقیه رو مسخره کنی

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
چی شده بیخیرم

فضای سایت سمی شده ی بچه اومده میگه من زهرا سادات مهدویم و درست یادم نمیاد زودحذف شد تاپیکش 

میگفت بچم با دوست پسرش رابطه داشته حامله شده شوهرم منو میکشه

بعد فهمیدیم خودش ۱۶ سالشه تاپیکاشم سرکاریه بدم سرکاریه قشنگ سمه😂

بعدم اصرار داره که واقعیه🤣 تقریبا ۱۰ تا تاپیک تو همین چندساعت زد

بعدشم یسریا پشت بندش شروع کردن تاپیکای سمی تر زدن😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

خب ی سرچ کن بعد بیا ریسه برو ازخنده وقتی چیزی نمیدونی لازم نیست طبل بگیری دستت و بقیه رو مسخر ...

اینکه جمجمه رو ترمیم کنن با اون روش خیلی فرق داره که بگه مغزو گذاشتن تو شکم

خیلی از کاربرا هم اومدن اصلاحش کردن بازم گفت که نه من میدونم مغزشوو گذاشتن تو شکمش🫢😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز