2777
2789
عنوان

شما بگین چی کنم🥺

133 بازدید | 18 پست

پسر عمه دوستم(صادق،همون که تاپیک قبلی گفتم)با گوشی دوستم داخل شاد بهم پی داد فقط پرسید خوبی گفتم ممنون تو خوبی یهو مامانم اومد دید گفتم با کی میچتی گفتم دوستم شک کرد سه بار رو گوشیش زنگ زد خداروشکر جواب نداد گوشیو ازم گرفتن کلی بحث کردیم بعد بابام گفت دیگه برام مهم نیس برو عروسشون شو ده انگشتی برات امضا میکنم🙂🥺خب شما بگین چی کنم از هم خوشمون اومده مگه زوره بخاطر بقیه از هم دوربشیم.چیکار کنم!!!اگه بگم بیا فرار کنیم با کله میاد دیونس😍تو پی بهش گفتم خدایا بیا منو ببر نوشت نگران نباش خودم میبرمت🥺خــــب بگین الان چیکار کنم من صادق ول نمیکنم🥺

فعلا مشقاتونو بنویسید درساتونو بخونید دبستانو تموم کنید به امید خدا تا بعد

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجی😐ما بچه نیستیم

من همچین حرفب نزدم..ایشالا که بزرگ میشید به ارزوتون میرسید

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..
۱۶ ۱۸ ترخدا تو سنو نکش وسط شما چیکار سن ما دارین یه کمک خواستم

احساس تو این سنین فقط بچه بازیه شما چ بخوای چ نخوای سن وسطه اون پسری که تو ۱۸ سالگی میگه عاشقته تو ۲۵ سالگی ب یادتم نمیاره انقد ساده و خام نباش بچه 

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟

افسانه ها مبگه دختر هرچی سنش میره بالاتر دیگه از فکر ازدواج میاد بیرون چون عاقل تر میشه

تو این گرونی فرار کنی از گشنگی میمیری!  کی عروس ۱۶ ساله میخواد اخه اصلا خانوادش قبول می کنن؟ ...

اجیییی سنمو نبین چه گیری دادین

اره خانوادش میدونن راضین چون شناختنم کامل

بعدشم کی خواست عروسی کنه

من فقط یه کمک خواستم نه اینکه دخالت کنین

احساس تو این سنین فقط بچه بازیه شما چ بخوای چ نخوای سن وسطه اون پسری که تو ۱۸ سالگی میگه عاشقته تو ۲ ...

نگفت عاشفتم😐😐😐ما اینجوری نیستیم ما همه نیستیم لطفا طرز فکرتونو درست کنین اون اگه منو نمیخواست بخاطر این همه راه نمیومد بخاطرم زخمی نمیشد بخاطر من با خانوادش حرف نمیزد و و و