2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 33 پست
اصلا چرا گریه کردی  حرف بچه ۷ساله به کتفتم نباشه  من بودم چشمو درشت میکردم  میگفتم ...

می دونی اصلا یه مدل گفت انگار آدم بزرگ بود اونقدر دلم و شکست بعد پدر مادرش زنگ زدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از این ناراحتم همه میگن به ما هم فحش میده ولی فحش و این فرق داره

به ما هم فحش میده یعنی چی باید ادبش کنن خب جلوشو ول کردن راه میره آبروشونو میبره باید اساسی تنبیهش کنن نه که توحیهش کنن بعد هم جای اون عذرخواهی کنن دختره یا پسر؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
پدر و مادرش واسه تربیتش وقت نذاشتن،باز خوبه شعور داشتن معذرت خواهی کردن ،من دیدم طلبکارم میشن

آره معذرت خواستم ولی مادرش جوری می گفت دیگه نمیاد انگار شاکی ه

یعنی چی !!!

شما چند سالته که بخوای از حرف یه بچه هفت ساله ناراحت بشی 

!

یعنی اعتماد بنفست انقد پایینه!!

به نظر منخیلی دورو بریات و حرفاشون و جدی گرفتی 

من جات باشمانقد رو خودم و شخصیتم کار میکنم انقد خودمو دوست میدارم که حرف هیچ کس ناراحتم نکنه چه برسه یه بچه هفت ساله 

حال آدم دست خود آدمه اگه کمتر اهمیت بدی راحت تر. زندگی میکنی همچنین حالت همیشه بهتر خواهد بود. و همچنیین دیگران بیشتر حسرت میخورن

می دونی اصلا یه مدل گفت انگار آدم بزرگ بود اونقدر دلم و شکست بعد پدر مادرش زنگ زدن 

حق داشتی ناراحت بشی ولی نه اینکه گریه کنی 

چون خالصانه محبت کردی درکت میکنم 

دیگه نزار بیاد تا ادب یاد بگیره 

پدر مادرش درست تربیتش نکردن دیگ

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

عزیزم خب تو هم میگفتی دیگه خونه ما نیا  بله بعضی وقتا با بچه باید برخورد کرد  ولی قبول د ...

می دونی یه جوری گفت انگار آدم بزرگ ها دلم بدجور شکست اصلا نتونستم خودمو کنترل کنم گریه کردم . بعد جاری زنگ زد گفت مادرم خیلی خوشحال ه که با تو درس می خونه ولی بچه من نمک نشناسی ه بعد برادرسوهرم زنگ زد گفت مزد تو داد ببخشید 

عزیزم اینجا بدتر عصبی و جریت میکنن

خودت میشناسی بچه رو 

اگه میدونی از رو بی ادبی و بی تربیتی گفته خب دیگه نذا بیاد خونه ت 

اگه فک میکنی از دهنش پریده و همینجوری بی منظور گفته یا مثلا ادای بزرگترارو دراورده ببخشش

آره اصلا الان هم یادم میاد بغض می کنم 

خودتو اذیت نکن گلم 

نباید اینقد حساس باشی 

به این فک کن که این بچه بی ادب قرار نیست خونت راه بدی 

این به اون در 

بهش مهربونی نکن هرجا دیدیش که بفهمه حرفش اشتباه بود

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

برات مهم نباشه دیگران چی میگن انقد درگیر خودت و حال خوب خودت باش و دیگران و. جدی نگیر تا ببینی چقد ز ...

می دونی من اون بچه رو مثل دخترم دوست داشتم محبت می کردم نه برای اینکه بگن بچه جاری ه نذاشتم بدون غذا بره خوابید بردم تحت دخترم اصلا نگفتم مادرش نیست به درک . ولی اون حرف ش حس کردم از ته دلش ه راستش از چشمم افتاد