2777
2789
عنوان

دلم شکست

368 بازدید | 33 پست

بچه جاری بزرگ هفت سالشه از ساعت دوازده خونه ماست شلوغ کرده بریز بپاش با دخترم دعوا کردن باهاش درس تمرین کردم . چای خورده غذا ناهار شام . بعد موقع رفتن بهم گفت تو بمیر ما برای عمو زن می گیریم دوست ندارم من زن عمو دیگه مو دوست دارم منم یه لحظه دلم شکست گریه کردم نرفتم خونه پدر شوهرم. بعد شوهرم رفته گفتن فلانی کجاست گفته گریه کرده نیومد . اونا هم ناراحت شدن. بعد پدرشوهرم گفته الان میگه ما بهش یاد دادیم. حتی برادرشوهر و جاری بزرگ زنگ زدن گفتن ببخشید بچه ست دیگه نمیاد خونه شما ولی من تا الان بغض دارم و گریه کردم چون مثل بچه م دوستش داشتم با حرف ش دلم شکست . دستم نمک نداره‌ . شوهرم میگه بچه ست ولی من میگم هفت ساله دیگه می فهمه معنی حرف ش چیه با کوچک‌ آرین تلنگر گریه م می گیره .نظر شما چیه؟

خیلی بچه ای که بخاطره بچه گریه میکنی

به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا چرا گریه کردی 

حرف بچه ۷ساله به کتفتم نباشه 

من بودم چشمو درشت میکردم 

میگفتم دیگه حق نداری اینجا بیای بی ادب

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

واااا معلومه که بچه س و حالیش نیس 

دختر خاله منم ۶ ساله یه بار ازم پرسید تو لیاقت بچه دار شدن نداری؟😁

انقدر بهش خندیدم و قربون صدقش رفتم چون مطمئن بودم نه کسی بهش یاد داده نه خودش معنی حرفشو میفهمه 

فقط مامانش مثلا بهش گفته تو لیاقت فلان اسباب بازی و نداری اینم یاد گرفته داره به من میگه 

نه به خاطر اینکه اونو بچه جاری نمی‌دیدم بچه خودم می دیدم

جاری ها حسودن مار پرورش نده تو آستینت

به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!