2777
2789
نمیرسونیم بخدا قسطا افتاده رو هم هیچی هم نداریم تو خونه یه خونه کوچیک نیمه ماره کع تا آخر عمر باید ق ...

اقا بیشتر بگو.حداقل میدونی خونرو دارین.قسط تموم میشه اما دیگه ادم خونه دار نمیشه که.ینی چی هیچی ندارین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهرستاتم بچه ۱۵ماهه دارم مستاجرم فقط ماشین دارم تمام دریافتی عمسرم۸تومنه ولی حقوق۱۰هس در ماه ۱۵ ...

اصن دیگه واقعا نمیدونم چی بگم.خیلی میترسم.هیچ جوره درست نمیشه

سخت توچشای بچم نمیتونم نگا کنم خوراکی میخاد نمیتونم بخرم 

واقعا منم از همین وضعیت میترسم،

اطرافیان میگن بچه بیار روزیش میاد باهاش، اما بنظرم اگر اینطور بود نباید این همه خونواده محروم و سطح پایین میبود

چه کاری میشه کرد؟

باتوجه ب هنر و تحصیلات خودت

من مدرکم دیپلم یا باید توکارخونه برم یا منشی و فروشنده

ولی خب میخام لیسانس بگیرم کار بهتر گیر میاد

میتونی دوره های تزریقات و نسخه خوانی بری و زود کار پیدا میشه تو داروخانه و...

واقعا منم از همین وضعیت میترسم، اطرافیان میگن بچه بیار روزیش میاد باهاش، اما بنظرم اگر اینطور بود ن ...

اطرافیان رو ول کنی انقد حرف میزنن تو هر زمینه ای نظر میدن بمنم میگن ی بچه دیگه بیار پشت سر هم باشه تموم بشه سختیاش انگار خرجشو قراره اینا بدن بچه نمک زندگی جون مادر به جونش بستست ولی آدم وقتی نمیتونه نیازشو بر طرف کنه از خودش خجالت میکشه

برای تموم شدن مشکلاتم یه صلوات میفرستین
اطرافیان رو ول کنی انقد حرف میزنن تو هر زمینه ای نظر میدن بمنم میگن ی بچه دیگه بیار پشت سر هم باشه ت ...

دقیقا.

با وجود قسط و قرض زندگی های الان،ادم اونچه که خودشم دلش میخواد نمیتونه همه رو فراهم کنه،چه برسه واسه بچه 🥺🥺