2777
2789
عنوان

دیابت

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 34 پست
دقیقا من این پیامو خوندم دلم شکست اونام ادمن دیگ من براورم دیابت خودمون اتیش گرفتیم واسش ولی تازه فه ...

خدابرادرتونو حفظ کنه انشالله همیشه سالم و سلامت باشن

ولی منم دور برم دیدم مادرشوهرم بخاطر دیابت بیماری زمینه ای گرف سکته کرد الان تو قلبش باطریه

خاله مامانم جوونه ۴۵سالشه انگشت پاشو قطع کردن

پدربزرگ دوستم کور شد پاهاش رو هم قطع کردن

شما جای من نمیترسیدی؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم دیابت داره قبل ازدواج ازش پرسیدم نگفت دارم میترسید بهش جواب منفی بدم.. ولی بعد ازدواج فهمی ...

برای منم دقیقا همین شدفامیل بودیم ۱۱سال ازم بزرگتره ۴سال رفت و اومد گفتم نه نمیخواستمش آخر اینقد سماجت کرد راضی شدم ولی الان دیگه منم دوسش دارم میترسم چیزیش بشه من به تازگی پدرمو از دست دادم کرونا گرفت واقعا از استرس ک همسرمم چیزیش بشه دستوپامو گم کردم

چیا نباید بخوره؟ اخه همه چی قند داره اونوقت پس چی بخوره

خب دیگه باید پرهیز داشته باشه قندو شیرینی ک کلا نباید بخوره.. برنج ایرانی بخوره نان سفید نباید بخوره یا خیلی کم ماکارونی اینا .. الباه سوهر من میخوره ولی کمتررررر از بقیه... باید ورزش کنه.. بله احتمالشم هست تو رابطه بعضی‌وقتا دچار مشکل شه.. البته بعضیا میگن اگه رعایت نکنه شاید نتونه بچخ دارم بشه ولی ماخداروشکر بچه دار شدیم.. درکل بستگی ب رعایت داره.. استرسم خیلی براشون بده

عزیزم ترس ندار،فقط مراعات کنن،ورزش کنن،هیچ اتفاقی نمیفته خیلیا بدون داشتن ژنش مبتلا میشن دراثرپرخور ...

باید بفرستمش باشگاه آخه کارشم سخته میاد خسته و کوفته خوابش میبره

برای منم دقیقا همین شدفامیل بودیم ۱۱سال ازم بزرگتره ۴سال رفت و اومد گفتم نه نمیخواستمش آخر اینقد سما ...

میفهممت عزیزم.. خب تصمیم با خودته.. درکل نباید پنهون میکردن و اینکار اشتباهه محضه ب هر حال شماهم حق انتخاب دارید.. بعضیا قرص میخورن و بغضیا انسولین تزریق میکنن.. ببین ایشون چی مصرف میکنه

خدابرادرتونو حفظ کنه انشالله همیشه سالم و سلامت باشن ولی منم دور برم دیدم مادرشوهرم بخاطر دیابت بیم ...

چرا صد البته شماهم حق انتخاب داری شماهم میگی عاشقش بشم و بعد حلو خودم زجر بکشه هم شما داغون میشی هم اون طرف انشالله خدا کمک کنه درمان دیابت پیدا بشه مامانم  روز نیست ک دعا نکنه برادر من متااسفانه خود ب خود تو ۱۷سالگی گرفت نه ارثی داشتیم نه چیزی ....... یهو حالش داغون شد تا مرز کما رفت اون اوایل بی خبر بودیم تند تشنه ش میشد و اب میخورد یه روز ک مثل روح شد و میلرزید بردیم فهمیدن .... همون روز مامانم کف بیمارستانو شخم زد با دستاش ازبس غصه خورد و جیغ زد ولی این فرهنگ باید جابیفته ک هرکسی جلوی کسی دیابتو سم ندونن خیلیا میشینن میگن اره طرف قند داشت مرد پاش قط شد یا یا یا اگ اون بیماربشنوه یا خانواده بیمار بدتر تو خودشون نابود میشن اینام آدمن

چرا صد البته شماهم حق انتخاب داری شماهم میگی عاشقش بشم و بعد حلو خودم زجر بکشه هم شما داغون میشی هم ...

منم حرفای شمارو قبول دارم برادرشما احتمالا دیابت نوع یک دارن ک باید انسولین تزریق کنن ولی برای همسر من ارثی و اکتسابیه ولی بازم خطرناکه با قرص میشه کنترلش کرد ولی میترسم مثل مامانش بزنه به قلبش

میفهممت عزیزم.. خب تصمیم با خودته.. درکل نباید پنهون میکردن و اینکار اشتباهه محضه ب هر حال شماهم حق ...

همسر من قرص هم نمیخوره فقط دکتر گقته پرهیزغذایی کن اما به مرور میدونم ک مجبور میشه قرص بخوره

همسر من قرص هم نمیخوره فقط دکتر گقته پرهیزغذایی کن اما به مرور میدونم ک مجبور میشه قرص بخوره

اگه مطمنی ک خوبه هنوز اونقد نشده ان شالله رعایتم کنه هیچی نمیشه ولی مطمن شو ک دروغ. نگه ک دکتر اینو گفته

منم حرفای شمارو قبول دارم برادرشما احتمالا دیابت نوع یک دارن ک باید انسولین تزریق کنن ولی برای همسر ...

همسر شما با قرصه ؟ اطلاع داری کدومش خطرناک تره ؟ اره برادرم انسولین میزنه