2777
2789
عنوان

دیابت

883 بازدید | 34 پست

بچه ها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من به تازگی عقد کردم و امروز متوجه شدم قندخون همسرم بالاست نمیدونم به حدی هست ک دیایت باشه یا نه

قبل ازدواج پرسیده بودم گف مشکل خاصی ندارم راستش خیلی ناراحتم که پنهون کرده و بیشتر از اون نگرانشم

قند خون ناشتاش ۱۸۰ بوده اول گف ۱۸۰ بعد ک دید من ترسیدم گف ۱۲۰ نمیدونم کدومش بوده ولی میگه دکتر گف مشکل خاصی نداری فقط سعی کن شیرینی نخوری و پرهیزغذایی داشته باشی

اینقد ترسیدم خوابم نمیبره نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سالشه؟ برا چی باید از شما بترسه ؟

۳۶سالشه

چون من قبلا همه ایناروپرسیدم و اگر میدونستم تو تصمیمم برای ازدواج تاثیر داشت دیابت خیلی خطرناکه

ولی الان دوسش دارم و وقتی متوجه شدم ترسیدم بلایی سرش بیاد

کلا هم دیابت ترس نداره،دورزجون ایدز که نیست،یاد بگیریم به دیابت به چشم بیماری نگاه نکنیم

من همسرمو دوس دارم و قصد ندارم به کسی توهین کنم اما زندگی با ی ادم دیابتی خیلی متفاوته به مرور میل جنسیشون کم میشه دچار بیماری های دیگه میشن خودمادرشوهرم بخاطر دیابتش رگای قلبشگرف سکته کرد الانم تو قلبش باطریه برای همین من روز اول از ایشون پرسیدم خیالمو راحت کرد ک هیچ مشکلی نداره و الان این موضوع واقعا منو ناراحت کرده

کلا هم دیابت ترس نداره،دورزجون ایدز که نیست،یاد بگیریم به دیابت به چشم بیماری نگاه نکنیم

دقیقا من این پیامو خوندم دلم شکست اونام ادمن دیگ من براورم دیابت خودمون اتیش گرفتیم واسش ولی تازه فهمیدیم بابا اونام مثل همه تا ۹۰سالگی عمر میکنن چرا ایرانیه اینجورین اخه 

منم شوهرم دیابت داره قبل ازدواج ازش پرسیدم نگفت دارم میترسید بهش جواب منفی بدم.. ولی بعد ازدواج فهمیدم.. فقط میدونی چیه پرهیز غذایی باید بکنه دیکه .. خیلی هم خطرناک نیست هرچند من خودم خیلی خودمو اذیت میکردم براش میترسیپم ولی الان عادت کردم