2777
2789
عنوان

ته دلم خیلی خالیه خانما چ کنم

174 بازدید | 16 پست

حس میکنم تمام حرمتهای بین منو همسرم ازبین رفته اون از من حس بد داره من از اون اصلا عشقو علاقه ای نی قراره چطور باهم زندگی کنیم😔😭حس میکنم دیگه دوستم نداره منم دوسش ندارم عین قبل حتی حالا که ازم دوره امشب گفت منتظربمون میام باز چت رفت ک رفت بیخیال من نتشو بست خوابید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

خدا مرا کفایت میکند و معبودی جز او نیست بر او توکل میکنم که او پروردگار عرش عظیم است

ب خدا توکل کن و بخواه که بهترینا رو نصیبتون کنه و خودش ب بهترین شکل بین تون رو شیرین کنه

بیشتر اون حرمت منو خانوادم شکسته ینی روزی میاد خودش پشیمون شه از جرفاش

کلا آدم بیشعور هیچوقت پشیمون نمیشه. با همچین آدمی باید جدی و محکم صحبت کرد که دیگه تکرار نکنه. وگرنه هرگز درست نمیشه. 

هرشب قبل خواب با گربه خوابم میبره من تا حالاتوهینی بهش نگردم یبار ازبس بدوبیراه گفت از بس دست روم بل ...

الهی عزیزم 

خدا کمک میکنه

الان ک بارداری حساس تری

من زمان بارداری تا ۴ ماه بعد زایمان این حسارو داشتم

الان نمیگم ایده ال اما خیلی بهتریم

الهی عزیزم  خدا کمک میکنه الان ک بارداری حساس تری من زمان بارداری تا ۴ ماه بعد زایمان این حس ...

درسته ولی حتی یه محبت نمیکنه بمن حتی حالا ک ازم دوره همش سراغ دختزش میگیره😭حتی وقتی عکس سونو رو فزستادم عین بقیه مردها خوشحالی نکرد