2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی

457 بازدید | 9 پست

سلام عشقای من

بارداری اولم  دراثرپره اکلامپسی ۲۸هفته بچموازدست دادم دوسال پیش الان می‌خوام اقدام کنم ولی نمی‌دونم چی کنم؟ پیش کدوم دکتربرم؟

پیش ی دکتری رفتم گفت ۲تا آسپرین وانوکسپارین

دکترحنطوش زاده خوبه ؟؟؟

چقدر مثل منی .....منم بچم 26هفته از دست دادم ولی زیر نظر دکتر غریب لکی الان یک دختر یک ساله دارم.دکتر غریب لکی بمن گفت سه ماه قبل بارداری باید آسپرین بخوری بعد بارداری هم سریع آمپولاتو شروع کن با این اوصاف باز هم تا 34هفته دووم نیاوردم ولی بخیر گذشت....دکتر غریب لک تهران خیابون شریعتی هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میبخشید توی ۳۴هفته بچتون وزنش چند بود؟تو دستگاه رفت؟؟؟؟

وزن دخترم  1900بود توو دستگاهم رفت منتها مشکل ریه نداشت تنفسش عالی بود فقط می گفتن بلد نیست شیر بخوره اما من خودم امتحانش کردم دیدم سینه می گیره اونم عالی ...کلی بحث کردم در حضور پزشک به بچه شیر دادم تا اینکه فرستادنمون بخش

رژیم غذایی توبارداری رعایت میکردین؟؟مثل نمک و غذاهای چرب و...وزنتون نرمال بود قبل بارداری ؟وچقدوزن ا ...

نه رژیم غذایی نداشتم چون دکترم گفت سندروم آنتی فسفولیپید داری که  در بارداری باعث پروکلامپسی میشه با دارو میشه تا حدی کنترلش کرد برای همین رژیم خاصی احتیاج نداری و اینکه اصلا ورم نداشتم تا دو روز آخر که فشارم بالا رفت اونموقع ورم کرد وزنمم خوب و نرمال زیاد شده بود

رژیم غذایی توبارداری رعایت میکردین؟؟مثل نمک و غذاهای چرب و...وزنتون نرمال بود قبل بارداری ؟وچقدوزن ا ...

منم دوقلو بارداربودم با ای وی اف

به خاطر ورم فشار تو ۳۱ هفته سزارین شدم پسرم وزنش ۱۸۰۰ بود بعد ۴ روز آسمانی شد دخترم ۱۵۰۰ بود خداروشکر برام موند الان ۸ ماهشه ۸ کیلوشده ولی برای بارداری بعدی میترسم

البته بگم من از اول بارداری آسپرین میخوردم آخراش هم انوکسا میزدم

یه دختر دارم تا نداره

من خیلی آب میخوردم

شما هم اینجوری بودین؟

یه دختر دارم تا نداره