گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
سلام فاطمه جان خوبی بلاخرا پیدات کردم بارداری شمام ندا رو شکر هزاران مرتبه منم این هفته هشتم
خدایا هزاران مرتبه شکرت واسه تولد۵سالگی دخترم..باز هم منتظر هدیه های سالم و صالح و زیبایت هستم دامنم رو سبز کن.اللهی آمین....برای نی نی دار شدن همه نی نی سایتی ها صلوات...
من توی ۱۴ هفته پنج روز رفتم سنو انجام دادم گفتن دختره امرو ۲۶هفته رفتم سنو گفتن پسره شاخ در اوردم&nb ...
خدا برات نگهش داره خواهر هردوتاتون واسه هم
خدایا هزاران مرتبه شکرت واسه تولد۵سالگی دخترم..باز هم منتظر هدیه های سالم و صالح و زیبایت هستم دامنم رو سبز کن.اللهی آمین....برای نی نی دار شدن همه نی نی سایتی ها صلوات...
28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
قربانت فاطمه جانمن رفتم قلبش تشکیل نشده بود دوهفته دیگه باید تکرار کنم دکترم امپول رقیق کننده خون داد با شیاف پروژسترون. افتادم به لکه بینی نمیدونم عوارض امپوله یا سقط. برام دعا کنید
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
قربانت فاطمه جانمن رفتم قلبش تشکیل نشده بود دوهفته دیگه باید تکرار کنم دکترم امپول رقیق کننده خون دا ...
به دلت بد راه نده،انشالا ک سالمه،استرس نداشته باش توکل بخدا،منو بیخبر نزار