2777
2789
عنوان

هشت هفته😍🐣

454 بازدید | 17 پست

رفتم تو هشت هفته💃😍♥️کی برم سونو 

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

سونوی تشکیل قلبو میگما

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونوی تشکیل قلبو میگما

سلام یعنی مثلا ۸هفته و ۱روزته؟یا ۷هفته و ۱روز؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

هشت هفته و ۱ روز 😍

سلام فاطمه جان خوبی بلاخرا پیدات کردم بارداری شمام ندا رو شکر هزاران مرتبه منم این هفته هشتم

خدایا هزاران مرتبه شکرت واسه تولد۵سالگی دخترم..باز هم منتظر هدیه های سالم و صالح و زیبایت هستم  دامنم رو سبز کن.اللهی آمین....برای نی نی دار شدن همه نی نی سایتی ها صلوات...
من توی ۱۴ هفته پنج روز رفتم سنو انجام دادم گفتن دختره امرو ۲۶هفته رفتم سنو گفتن پسره شاخ در اوردم&nb ...

خدا برات نگهش داره خواهر هردوتاتون واسه هم

خدایا هزاران مرتبه شکرت واسه تولد۵سالگی دخترم..باز هم منتظر هدیه های سالم و صالح و زیبایت هستم  دامنم رو سبز کن.اللهی آمین....برای نی نی دار شدن همه نی نی سایتی ها صلوات...
سلام فاطمه جان خوبی بلاخرا پیدات کردم بارداری شمام ندا رو شکر هزاران مرتبه منم این هفته هشتم

عه سلام عزیزم،خوبی تو؟اره بالاخره باردار شدم منم هفته ۱۰ هستم خداروشکر قلبشم شنیدم،خیلی خوشحال شدم ک توام بارداری عزیزم،انشالا بسلامتی دنیابیاد

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
عه سلام عزیزم،خوبی تو؟اره بالاخره باردار شدم منم هفته ۱۰ هستم خداروشکر قلبشم شنیدم،خیلی خوشحال شدم ک ...

قربانت فاطمه جانمن رفتم قلبش تشکیل نشده بود دوهفته دیگه باید تکرار کنم دکترم امپول رقیق کننده خون داد با شیاف پروژسترون. افتادم به لکه بینی نمیدونم عوارض امپوله یا سقط. برام دعا کنید

سونوی تشکیل قلبو میگما

وقتشه بری

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

دوستان  عزیز انشالله بسلامتی زایمان کنید و بارداری خوبی داشته باشین لطفا  منم دعا کنید تا باردار باشم  انشالله خدایا نا امیدم نکن

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
من توی ۱۴ هفته پنج روز رفتم سنو انجام دادم گفتن دختره امرو ۲۶هفته رفتم سنو گفتن پسره شاخ در اوردم&nb ...

دعام کن عزیز خدا توراهیتو بسلامتی بزاره تو بغلت  لطفا دعام کن میگن دعای باردارها درگیره منم باردار بشم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

من توی ان تی گف دختره 

انومالی تازه میخوام برم یازدهم همین ماه 

من از اول عاشق دختر بودم و همش میگفتم بچه اولم باید ان شاالله دختر بشه 

مادرشوهرم شنیدم ی جا گفته پسرم و عروسم خیلی ضایع شدن بچشون دختر شده🥺 منم بعد س سال بزور دارو و دکتر حامله شدم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
قربانت فاطمه جانمن رفتم قلبش تشکیل نشده بود دوهفته دیگه باید تکرار کنم دکترم امپول رقیق کننده خون دا ...

به دلت بد راه نده،انشالا ک سالمه،استرس نداشته باش توکل بخدا،منو بیخبر نزار