2777
2789
عنوان

ازدواج اسان

411 بازدید | 10 پست

میخوام از این شرایط استفاده کنم ولی نمیدونم کجا سر بزنم از شهرای تهرانم خوده تهران نیسم 

کانونش کجاس؟ 

چ شرایطی داره؟ 

قیمتش چقد میشه؟

چ اپشنایی داره میارزه ک از این طریق عروسی بگیرم؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
خوبه
4
80%
بده
1
20%

عزیزم یکی از دوستانم از نت شمارشونو پیداکرد

کلیه مرااسم دست اونا بود بجز آرایشگاه عروس

حتی کارتو ماشین عروسو دست گل عروسم اونا دادن

شام ۲مدل میوه غیره هم بود

فیلمبردادیو غیره هم داشت

همچیزش درحد خودش عالی بود الانم الحمدالله خوشبخته

سال ۱۴۰۰عروسی کرد

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مراکز بیشتردخترو پسر به هم معرفی میکنن برا ازدواج

نهایت وام میدن

ته تهش یه هدیه کوچیک هم به زوجین..

اگر میخوای پیگیرشون شی بنظرم از طریق فرمانده بسیج ها یا حوزه علمیه محلتون پیگیر شو که یه جای نزدیک تر بهتون معرفی کنن

(خودم استفاده نکردم، فقط شرایطی که شنیدم رو گفتم)

چی هست؟ 

اینکه یکسری موسسه ها هستن

از تالار تا بقیه جزییات عروسی پای اوناست باهزینه کمتر

مثلا یه عروسی رو با۵۰ملیون یا یکم بیشترسرتوهشو هم میارن ولی همچیزش درحددخودش خوبه

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
این مراکز بیشتردخترو پسر به هم معرفی میکنن برا ازدواج نهایت وام میدن ته تهش یه هدیه کوچیک هم به زو ...

بااحترام فکرمیکنم اشتباه متوجه شدین

مسئله وصلت نیست

مسئله تشکیل مراسم عروسی با کمترین هزینه هست

عزیزم یکی از دوستانم از نت شمارشونو پیداکرد کلیه مرااسم دست اونا بود بجز آرایشگاه عروس حتی کارتو م ...[/QUOTE]

کدوم منطقه بودن؟

کسی متوجه شد ک ازدواج اسان بوده؟

عزیزم یکی از دوستانم از نت شمارشونو پیداکرد کلیه مرااسم دست اونا بود بجز آرایشگاه عروس حتی کارتو م . ...

ما توی فامیل داشتیم ی مورد ک ازدواج آسان همه کارای مجلسشو کرد . حتی آرایشگاه عروس هم با اونا بود. ایرادی نداشت خوب بود . فقط آرایش و گریم عروس ساده بود زیاد تغییر نکرده بود ک ب نظرم بازم بد نبود  لباس عروس خیلی قشنگ بود. غذا و پذیرایی هم خوب بود. اگه نمیگفتن ازدواج آسان بوده من که متوجه نمیشدم

عزیزم یکی از دوستانم از نت شمارشونو پیداکرد کلیه مرااسم دست اونا بود بجز آرایشگاه عروس حتی کارتو م . ...

تهران بودن دوست دانشگاهیم بود.منطقه ای که توش زندگی میکردن ۱۷بود..حتی گفت دخترداییشم که ازدواج کرده خانواده پسر توان عروسی نداشتن و استفاده کردن..دخترداییش ساکن پاکدشت بود

این موسسات خیلی جاها شعبه دارن 

هیچ کس هم برای دوستمو  نفهمیده بود ازدواج آسانه فقط من میدونستم تواون مجلس وخانواده خودشون

اینچوری بگم بهتره👈اصلا و ابدا کسی نمیفهمه چون همچی درحد خوبی هست...فقط پیشنهادم اینه ارایشتو به اونا نسپر چون اندازه ای که دلت میخواد درحد عالی نیس ولی بقیه چیزاش عالیه

ما توی فامیل داشتیم ی مورد ک ازدواج آسان همه کارای مجلسشو کرد . حتی آرایشگاه عروس هم با اونا بود. ای ...

دقیقا

آرایش رو میگن درحد مطلوب هست ولی نه درحد آرایشهایی که الان تو اینستاو تغییرات دارن هست پس بهتره آرایشو اونجا نره بقیه چیزارو صفرتاصد بسپره به اونا