2777
2789
عنوان

خواهران برادران و تردید

178 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من یه هفته س مسافرتم  دو سه هفته دیگا هم احتمالا هثتم

این دوتا فیلمو کیا دیدم میشه برا این هفته رو یکم خلاصه بگین 

دلم مونده اونجا

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

از اینستا ببین خب♥️

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تردید همونه ک ریحان داره؟

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
از اینستا ببین خب♥️

مگه باز میشه هزارتا وی پ ی ان دارم هیچکدوم بازش نمیکنه اینستارو 

کجای اینستا میشه دید ؟

تردید و اصلا نگا نکن. افتضاح ترین فیلم تاریخه

اره میدونم کلا خیلی فیلم چرتیه مسخره س 

ولی نمیتونم نگا نکنم 

مگه باز میشه هزارتا وی پ ی ان دارم هیچکدوم بازش نمیکنه اینستارو  کجای اینستا میشه دید ؟

میگن که اینستا بدون فیلتر‌ هم میاره که😅

یه پیجی بود خواهران و برادران رو میزاشت بزار ببینم پیداش میکنم بدم بهت♥️

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
میگن که اینستا بدون فیلتر‌ هم میاره که😅 یه پیجی بود خواهران و برادران رو میزاشت بزار ببین ...

یعنی کل فیلمو تو اینستا میزارن 

یعنی کل فیلمو تو اینستا میزارن 

اره تو پیج ها میزارنش..

پیداش نکردم متاسفانه

یه قسمت از جم جلوتره😅♥️