2821
2789
عنوان

غسال

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 38 پست
بچه ها نفهمیدید علت اینکه یکی از مرده ها روکسی راضی نمیشده غسلش بده چی بود؟؟؟نرسیدم بخونم

خانمی بودن که اعتیاد داشتن و نجاسات حیوان روی بدنشون بوده کسی حاضر به شستن این میت نمیشده یکی از کاربران که غسالافتخاری بودن با دوستشون داوطلب میشن برای شست و شو و بعد از تطهیر به فرزندانش زنگ میزنن و اونها حتی برای دفن هم نمیان و این مادر تنها و بی کس به خاک سپرده میشه 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه قراره با ترس طرف خطا نکنه 😂😂که این دنیا بی معنی میشه بزار همه اون ذاتشونا نشون بدن بعدشم دیدگا ...

بعضیا گناه رو ترک میکنند به عشق خدا.یا میرن یه کاری انجام میدن به عشق خدا مثل همین خانم معلم.پس همه ی آدما رو با دید خودت نبین.نمیدونم چرا شما اینقدر همه چیزو به شوخی و مسخره گرفتی حتی زندگی پس از مرگ رو

میشه بگید چی گفت ب این نتیجه رسیدی 

چی بگم حقیقتو میگفت منکه قبلا هم ایمان داشتمو میدونستم ولی یه مدت خودمو زدم ب بیخیالی حالا کدومو بگم  سوالای مردمو جواب میداد راجب مرده غسل دادن میت هرچی

خداوندا خودمو دخترمو بتو میسپارم جزتو هیچ پشتیبانی ندارم تو کمکم کن 
جمعش کن این جنگولک بازی هارو کسی ک مرده مرده این نه عجیبه نه ترسناک توی دنیای دیگه به دنیا میاد این ...

سلام

انسان ممکن الخطاست

اما جایز الخطا نیست.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پسر بیست ساله

amehdi4554 | 43 دقیقه پیش

𝙢𝙞‌‌‌‌‌

_shayea_ | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792