جمعش کن این جنگولک بازی هارو کسی ک مرده مرده این نه عجیبه نه ترسناک توی دنیای دیگه به دنیا میاد این ...
گزارش زن پیدا شد
خلال_سیب_زمینی_مزمز_ سابقم. ➖ عالم ودانشمندی که وارد جهنم می شود...▫️ رسول الله ﷺ میفرماید: مردی در روز قیامت احضار شده و در آتش انداخته میشود که رودههایش از شمکش خارج است وهم چون خری که در آسیاب بسته باشد، آنرا میچرخاند، اهل دوزخ بر او گرد آمده میگویند: ای فلانی چرا به چنین وضعی گرفتار شدی؟ آیا تو به کارهای خوب امر نمینمودی و از کارهای بد مردم را منع نمیکردی؟🔸او می گوید:بله، به کار های خوب امر می کردم، ولی خود آنرا بجای نمی آوردم واز کارهای بد منع می کردم وآنرا خود انجام می دادم.[متفق علیه].گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گلها ، زشت یا زیبا مکن.!🥀خوب دیدن،شرط انسان بودن است🌝عیب را ، در این و آن پیدا مکن..!🖤. آللَّهُــمَّ صَلِّ وَسَـــلِّمْ وَبَارِكْ على نَبِيِّنَـــا مُحمَّد🤍•
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
جمعش کن این جنگولک بازی هارو کسی ک مرده مرده این نه عجیبه نه ترسناک توی دنیای دیگه به دنیا میاد این ...
اما همین تلنگر ها باعث میشه یکی به خودش بیاد و خطا نکنه.شما اینجور تاپیکی دوست ندارید میتونید وارد نشید عزیزم.اجباری که نیست.قرار نیست همه به میل شما رفتار کنند
من به شخصه بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم و تصمیم گرفتم خیلی ها را ببخشم خیلی کار ها را ترک کنم خیلی کار ها را بیشتر انجام بدم تصمیم گرفتم زندگی کنم نه به خاطرترس از مرگ به خاطر این دنیای فانی به خاطر اینکه شاید یک ثانیه بعدی وجود نداشته باشه
اما همین تلنگر ها باعث میشه یکی به خودش بیاد و خطا نکنه.شما اینجور تاپیکی دوست ندارید میتونید وارد ن ...
اگه قراره با ترس طرف خطا نکنه 😂😂که این دنیا بی معنی میشه بزار همه اون ذاتشونا نشون بدن بعدشم دیدگاه من از این دنیا و خدا خیلی متفاوته من خدارو با همه ی چیزهایی ک تو این دنیا آفرید و ازم گرفت بهم داد دوستش دارم قطعا اونم بنده هاشو ک تو موقعیت بد قرار گرفتن مجبور شدن حالا یه گناهی کنند رو با توبه میبخشه رفتن به اون دنیا ترسناک تر از موندن تو همچین دنیایی نیست چه با خط های بزرگ کوچیک نمیترسم