2821
2789
عنوان

غسال

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 38 پست
خوده استاتر خواست.نمیخواست بره تو پربازدید.سره استاتر هم درد گرفته بود

عه من تا آخرش نتونستم بخونم خب قفل میکرد تاپیک رو

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃
جمعش کن این جنگولک بازی هارو کسی ک مرده مرده این نه عجیبه نه ترسناک توی دنیای دیگه به دنیا میاد این ...

گزارش زن پیدا شد

خلال_سیب_زمینی_مزمز_ سابقم.  ➖ عالم ودانشمندی که وارد جهنم می شود...▫️ رسول الله ﷺ میفرماید: مردی در روز قیامت احضار شده و در آتش انداخته می‌شود که روده‌هایش از شمکش خارج است وهم چون خری که در آسیاب بسته باشد، آنرا می‌چرخاند، اهل دوزخ بر او گرد آمده می‌گویند: ای فلانی چرا به چنین وضعی گرفتار شدی؟ آیا تو به کارهای خوب امر نمی‌نمودی و از کارهای بد مردم را منع نمی‌کردی؟🔸او می گوید:‌بله،‌ به کار های خوب امر می کردم،‌ ولی خود آنرا بجای نمی آوردم واز کارهای بد منع می کردم وآنرا خود انجام می دادم.[‌متفق علیه].‌‌‌گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گلها ، زشت یا زیبا مکن.!🥀خوب دیدن،شرط انسان بودن است🌝عیب را ، در این و آن پیدا مکن..!🖤.    آللَّهُــمَّ صَلِّ وَسَـــلِّمْ وَبَارِكْ على نَبِيِّنَـــا مُحمَّد🤍•  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیاین نی نی یار رو تگ کنیم بگیم برگردونه

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
جمعش کن این جنگولک بازی هارو کسی ک مرده مرده این نه عجیبه نه ترسناک توی دنیای دیگه به دنیا میاد این ...

اما همین تلنگر ها باعث میشه یکی به خودش بیاد و خطا نکنه.شما اینجور تاپیکی دوست ندارید میتونید وارد نشید عزیزم.اجباری که نیست.قرار نیست همه به میل شما رفتار کنند

بیاین نی نی یار رو تگ کنیم بگیم برگردونه

شما تگ کن من زیاد وارد نیستم تو تگ کردن تا ما لایک کنیم

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃

خاک تو سرشون فقط همین ،صفحه ۲۰ بودم داشتم میخوندم چقدر بی شخصیتین آخههههه ،حالا بزارین تاپیک مادرشوهر و جاری و این چرت و پرتا رو

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

واقعا عالی بود 

من به شخصه بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم و تصمیم گرفتم خیلی ها را ببخشم خیلی کار ها را ترک کنم خیلی کار ها را بیشتر انجام بدم تصمیم گرفتم زندگی کنم نه به خاطرترس از مرگ به خاطر این دنیای فانی به خاطر اینکه شاید یک ثانیه بعدی وجود نداشته باشه

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

خدا خیرش بده تاپیک عالی و اموزنده ای بود 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
اما همین تلنگر ها باعث میشه یکی به خودش بیاد و خطا نکنه.شما اینجور تاپیکی دوست ندارید میتونید وارد ن ...

اگه قراره با ترس طرف خطا نکنه 😂😂که این دنیا بی معنی میشه بزار همه اون ذاتشونا نشون بدن بعدشم دیدگاه من از این دنیا و خدا خیلی متفاوته من خدارو با همه ی چیزهایی ک تو این دنیا آفرید و ازم گرفت بهم داد دوستش دارم قطعا اونم بنده هاشو ک تو موقعیت بد قرار گرفتن مجبور شدن حالا یه گناهی کنند رو با توبه میبخشه رفتن به اون دنیا ترسناک تر از موندن تو همچین دنیایی نیست چه با خط های بزرگ کوچیک نمی‌ترسم 

بچه ها نفهمیدید علت اینکه یکی از مرده ها روکسی راضی نمیشده غسلش بده چی بود؟؟؟نرسیدم بخونم

وای ن 

@معلمدلبری   میش اینجا توضیح بدی جان دل