2789
عنوان

کار در منزل

281 بازدید | 6 پست

سلام من یه کار در منزل پیدا کردم بسته بندی زعفران هست شرکت یزد یه ترازو و یه دستگاه برامون میاره بابتش پول میخواد میخواستم ازتون بپرسم کسی این کار رو انجام داده براش اوردن یا کلاه برداریه؟

واااای ن توروخدا کاری ک قلبش پول بخواد 

کلا کلاهبرداریه 

چندروز پیش ۱۲۰تومن منو گرفتن دیگع جواب نمیدن توروخدا واریز نکن

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=270049423]واااای ن توروخدا کاری ک قلبش پول بخواد  کلا کلاهبرداریه  چندروز پیش ۱۲۰تومن منو گرفتن دی ...[/QUOم

منم نگران همینم ولی خب میگن که شرکتمون معتبره و شماره ثبت داره و نمیدونم از این حرفا

[QUOTE=270049423]واااای ن توروخدا کاری ک قلبش پول بخواد  کلا کلاهبرداریه  چندروز پیش ۱۲۰تو ...

ن ن ن خرافاته هااا اینا همشون اینجورین کارشون همینه دیگه ک بتونن با همین چرت و پرتا ادمارو قانع کنن ک پول بریزن بعد دیگه ن جواب میدن گوشی روهم خاموش میکنن ادمم بخاطر این پول ک نمیره شکایت کنه وای اونا از کلی ادما پول میگیرن 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️