fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 عنوان معلمی 147 بازدید | 13 پست کسی بوده از طریق نهضت سواد اموزی وارد اموزش و پرورش شده باشه؟؟امسال ازمون هست؟؟تربیت بدنیا چقد شانس قبولی دارن،؟؟؟ 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍 1401/10/29 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariya_1461 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17408 منم تربیت بدنیم ولی نمیدونم در آینده شانسی دارم یا نه😣 ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 منم تربیت بدنیم ولی نمیدونم در آینده شانسی دارم یا نه😣 منم همچنین:(( 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
pariya_1461 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17408 منم همچنین:(( با درس آمادگی جسمانی چ کردی من خیلی ضعیف بودم تو شنا سوئدی😣 ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 با درس آمادگی جسمانی چ کردی من خیلی ضعیف بودم تو شنا سوئدی😣 من لیسانسمو گرفتم خاهر 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 با درس آمادگی جسمانی چ کردی من خیلی ضعیف بودم تو شنا سوئدی😣 ولی برا من راحت بود همه عملیابجز والیبال ک اولا ازش بدم میومد 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
pariya_1461 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17408 ولی برا من راحت بود همه عملیا بجز والیبال ک اولا ازش بدم میومد من از آمادگی جسمانی میترسم بعد میترسم ژیمناستیک بردارم سخت باشه خیلی سخت بود ژیمناستیک؟ ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 من از آمادگی جسمانی میترسم بعد میترسم ژیمناستیک بردارم سخت باشه خیلی سخت بود ژیمناستیک؟ ن زیادراحت بگیر راحت میگذرهمن عاشق تربیت بدنی بودمو هستم 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
pariya_1461 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17408 ن زیاد راحت بگیر راحت میگذره من عاشق تربیت بدنی بودمو هستم منم دوست دارم ولی سخته. مثلا تو ژیمناستیک نمیگفتن پشتک بزنید یا چرخ و فلک آخه آدم باید کلاس رفته باشه ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 منم دوست دارم ولی سخته. مثلا تو ژیمناستیک نمیگفتن پشتک بزنید یا چرخ و فلک آخه آدم باید کلاس رفته باش ... چرا میگنیادت میدن یهو ک نمیگن اینکارا رو بکن 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
pariya_1461 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17408 چرا میگن یادت میدن یهو ک نمیگن اینکارا رو بکن ولی نمیشه آخه چرخ و فلک و ملق زدن باید تخصص داشته باشی ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 ولی نمیشه آخه چرخ و فلک و ملق زدن باید تخصص داشته باشی میگم ک یادت میدنمرحله ب مرحلهملق زذن ک اصن کاری ندارعمن با اینکه زایمان کردم هنوزم میتونم ملق بزنم یا ۱۸۰ بزنم و کارای دیگه 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
pariya_1461 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17408 میگم ک یادت میدن مرحله ب مرحله ملق زذن ک اصن کاری ندارع من با اینکه زایمان کردم هنوزم میتونم ملق ... چرخ و فلک چی خیلی سخته😣 ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 چرخ و فلک چی خیلی سخته😣 ن اصن سختهیچیش سخت نیس هیچیششش 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍