2777
2789
عنوان

چرا؟؟؟؟؟؟

135 بازدید | 29 پست

چرا یکسری ادما امید به زندگیشون بالای،خوشحالن، شادن ،میتونن تو ناامیدی، بی پولی، هزار مشکل خودشونو کنترل کنن 

اما یک عده مثل من تو کوچکترین مشکل هم پوس دارم بمیرم 

به چی مربوط میشه؟؟

گذشت زمان،سن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این که یه سری از آدما دنبال قوی شدن هستند و از تایم های خالی شوم برای پرورش افکارشون استفاده میکنند 

ولی یه سری فقط دنبال وقت تلف کردنن

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹

به نظر من مطالعه زیاد کتابهای مختلف خیلی کمک کنندس من از وقتی که مطالعه رو شروع کردم امید به زندگیم خیلی زیاد شده

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
سنم زیاد 

من الان ب سنی رسیدم با اینکه خیلی خیلی مشکلات دارم ب این نتیجه رسیدم چ سخت بگیری چ نگیری بالاخره میگذره ،می‌سپارم دست خدا، چون در مقابل خدا عاجزم،ناتوانم 

ای کاش زودتر ازینها ب این نتیجه میرسیدم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
به این که یه سری از آدما دنبال قوی شدن هستند و از تایم های خالی شوم برای پرورش افکارشون استفاده میکن ...

دقیقا من شش ماهه که شروع کردم قوی شدن و حس خوبیه 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
دقیقا من شش ماهه که شروع کردم قوی شدن و حس خوبیه 

اژ انرژی و افکار منفی فرار نکن 

فقط باید انرژی مثبت زیادی تولید کنی تا منفی‌ها دیده نشن

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹

چقدر رسیدم رسیدم کردم😅🤭

اژ انرژی و افکار منفی فرار نکن  فقط باید انرژی مثبت زیادی تولید کنی تا منفی‌ها دیده نشن

چیزی که این روزا خیلی باهاش سر و کار دارم ، قصدم همینه اما به قول یه عزیزی تغییر مثل پوست اندازیه و من تو پوست اندازیم و این روزا خیلی اذیت میشم 

اژ انرژی و افکار منفی فرار نکن  فقط باید انرژی مثبت زیادی تولید کنی تا منفی‌ها دیده نشن

به به چه تاپیکای خوبی دارید ،دیدن تاپیکای شما اتفاقی نیست خدایا شکرت 

چیزی که این روزا خیلی باهاش سر و کار دارم ، قصدم همینه اما به قول یه عزیزی تغییر مثل پوست اندازیه و ...

از نظر من تغییر پوست انداختن نیست 

پوست انداختن یعنی یه چیزی رو از دست بدی و جایگزین بیاری

ولی بنظرم درون ما اینجوری نیست 

تغییر در وجود ما از نظر من به این شکله: 

ضعف رو شناسایی کنیم 

دیدگاه غلط رو شناسایی کنیم

اشتباهات و .. خودمون رو بپذیرم 

و با تمام اینا مقابله کنیم و تمام اینا رو به عنوان تجربه نگه داریم و درست هر کدوم رو بکنیم باورمون 

چیزی رو دور نمیندازیم به عنوان تجربه نگه میداریم 

به به چه تاپیکای خوبی دارید ،دیدن تاپیکای شما اتفاقی نیست خدایا شکرت 

نظر لطفته

بخون شاید کمکت کرد 

از نظر من تغییر پوست انداختن نیست  پوست انداختن یعنی یه چیزی رو از دست بدی و جایگزین بیاری ...

دیدگاه جالبی دارید و بهش احترام میزارم 

اینکه یه روز موفق تو تغییر و یه روز نه از چی می‌تونه باشه مثلا خیلی پیشرفت میکنم تو تغییر بعد دوباره پسرفت این اذیتم می‌کنه شما علت این و میدونید