2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جمعه کنکور دارم لطفا بگید چیکار کنم صبح که بلند میشم استرس نداشته باشم؟ چون یک ماهی میشه صبحا که بلند میشم استرس دارم و دلدرد و حالت تهوع ، یه جوریم هستم نمی‌فهمم فشارم میوفته پایین یا میره بالا و اصلا نمیتونم چیزی بخورم چون حالت تهوعم بیشتر میشه ولی روز کنکور نمیشه با شکم خالی برم. خیلی حال بدیه. امیدوارم بعد دوران کنکور درست بشه😢

دقیقا دارم میمیرم بخصوص شبا از شدت استرس میلرزم 

اگه شبا استرس داری. به آسمون نگاه کن. دعاکن. اگه خوابت نمی بره بشین مدیتیشن کن. مدیتیشن اولش سکوت و نفس کشیدن عمیقه بعد شکرگزاری ...آخرش واسه اتفاقاتی که نگرانی دعا کن که حل بشن

اگه شبا استرس داری. به آسمون نگاه کن. دعاکن. اگه خوابت نمی بره بشین مدیتیشن کن. مدیتیشن اولش سکوت و ...

حس میکنم خدا منو نمیبینه واقعا دوساله هرجی صداش میکنم جوابمو نمیده 

منم جمعه کنکور دارم لطفا بگید چیکار کنم صبح که بلند میشم استرس نداشته باشم؟ چون یک ماهی میشه صبحا که ...

عزیزم امیدوارم موفق باشی من این تجربرو دو بار داشتم  و بدنم به شدت بخاطرش ضعیف شد و مستعد بیماری شدم از من میشنوی خیلی ارزشش رو نداره اگر درستو خوندی در طول سال و استرس بگیری زحمتت هدر میره ببین سال اول استرس گند زد به رتبم سال دوم خب سعی کردم اروم کنم خودمو این استرس استرس موقته چیزای گرم زیاد بخور بذار مغزت سرد نشه خرما خیلی خوبه حتما خرما باخودت ببر سرجلسه و اب هیچی دیگه نبر بیخودی چیزای زیاد با خودت حمل نکن یه بغلیات نگاه نکن فک نکن اگر داره تند تند میزنه یعنی داره عالی میزنه و تو نمیتونی اینا همش تحربه هامه برات ارزو موفقیت دارم