2777
2789
عنوان

داستان جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 13102 بازدید | 142 پست

مرسی عزیزم خداقوت 🌹

فقط اینکه نفهمیدیم آخرش فاطمه چی شد و چرا دیگه ازش خبری نشد 

و اینکه چطور یه پلیس عاشق یه دختر ۱۶ ساله میشه که به نوعی متهم بوده 🤔

می رسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود ...🌹🌱  خدایا لطفا به من فرزند سالم و صالح و زیبا به زودی عنایت کن ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زینب جان خیلی خوب بود،ممنون که وقت میزاری برامون🌹به نظرم داستان های پلیسی و هیجانی جذاب تر باشن،اینکه همیشه از یک نوع نمیزاری خیلی خوبه🌱

امیدوارم حال دلت هم همیشه خوب باشه جانا🌷

برای ظهور آقا جانمون، موفقیت  و خوشبختیم یه صلوات بفرست.سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم/اخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم.من،بهارِ💮زمستانم⁦⁦❄️⁩.    تاپیک های شعر،من رو تگ کنید...
مرسی عزیزم خداقوت 🌹 فقط اینکه نفهمیدیم آخرش فاطمه چی شد و چرا دیگه ازش خبری نشد  و اینکه چطو ...

خواهش گلکم نمی‌دونم عزیزم خودمم درجریانن نیستم 

خوب ایشون دیگه توبه کردن وناخواسته وارده این جریانات شدن

زینب جان خیلی خوب بود،ممنون که وقت میزاری برامون🌹به نظرم داستان های پلیسی و هیجانی جذاب تر باشن،این ...

فدات ابجی گلم خواهش من از همتون ممنونم که همراهم هستین میدونم کم و کاستی های دارم به بزرگی خودتون ببخشید 

سلام زینب جون نبودی دلم برات تنگ شد 🥰

امشب کامل میزاری اگه نه فردا بخونم

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 
سلام زینب جون نبودی دلم برات تنگ شد 🥰 امشب کامل میزاری اگه نه فردا بخونم

سلام عزیزم شبت بخیر من که هر روز اینجام فدای دل مهربونیت آبجی گلم خودت نبودی😉

داستان که کامل هست