2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فردا بگیری؟

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

یعنی چی عروسی داداشته فرداشب لباس نخریدی هنوز😐😐😐

من بودم ۶ماه قبل تریده بودم الان هم ۷تا پادشاه خواب بودم که ۷صبح برم آرایشگاه و آتلیه و ۱۰۰تا کار دیگه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

این تاپیک فقط برای بچالش گرفتن اعصابه کاربراس

بگو ک راس میگم اسی🤕الکی؟تا الان واس عروسی داداشت لباس حاضر نکردی؟درووووووغ؟

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
این تاپیک فقط برای بچالش گرفتن اعصابه کاربراس بگو ک راس میگم اسی🤕الکی؟تا الان واس عروسی داداشت لبا ...

یعنی واقعن بی پولی و بد بختی منو باور نمی کنید ولی بازم شکر گزارم

کار اینترنتی
یعنی واقعن بی پولی و بد بختی منو باور نمی کنید ولی بازم شکر گزارم

اینجوری نگو انشالله درست میشه

از قبل کاش بفکرش بودی یه پارچه میگرفتی میدوختی

الانم دیر نشده یه شومیز شیک بگیر با شلواری ک بهش بیاد بپوش

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792