2777
2789
برای من اینه اونموقع پولمون کم بود نمیشد مدل بالاترشو خرید ولی به همینم راضی ام دوسش دارم 

مال منم همینه،مدل32فوتش،۲۷هم داره اخه، والا ماهم خیلییییی به سختی خریدیم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم همینه،مدل32فوتش،۲۷هم داره اخه، والا ماهم خیلییییی به سختی خریدیم

اره برای منم ۳۲ هست. من مامانم برام دوران مجردی از بانه یه دوقولو الکترو استیل خریده بود مونده بود برام سفید بود رنگش 

ولی خدایی خونه با ساید خوشگل میشه 

از اون دوقولوعه فریزرش و اوردم خونه خودم گذاشتم تو بالکن همه گوشت و سبزی و پیاز داغ و کلا فریزری هام اون توعه 

چنتا بسته خوشگلشو گذاشتم تو ساید 

یخچالش هم موند خونه مامانم دیگ جا نداشتم اونم بیارم

💔
اره برای منم ۳۲ هست. من مامانم برام دوران مجردی از بانه یه دوقولو الکترو استیل خریده بود مونده بود ب ...

ساید رو سفید خریدی یا استیل؟ حالا من می‌گفتم دوقلو بخریم شوهرم به زور ساید خرید 😂من همیشه به کم قانعم و به زیبایی اهمیت نمیدم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ساید رو سفید خریدی یا استیل؟ حالا من می‌گفتم دوقلو بخریم شوهرم به زور ساید خرید 😂من همیشه به کم قان ...

نه سایدم استیله ،دوقولو سفیده ولی ببین جااااا داره ها 

دریا توش میریزم پر نمیشه.والله بهترین کارو کردی ساید خیلی بهتره تا دوقولو

💔
نه سایدم استیله ،دوقولو سفیده ولی ببین جااااا داره ها  دریا توش میریزم پر نمیشه.والله بهترین ک ...

ساید رو سفید خریدم نمی‌دونم دیگه کارم درست بود یا نه ،شوهرم استیل میخواست،

ساید رو سفید خریدم نمی‌دونم دیگه کارم درست بود یا نه ،شوهرم استیل میخواست،

مبارکت باشه مهم اینکه تو دوست داشته باشیش و به رنگ ماشین لباس شویی و گاز و اینات بخوره 

انشالله معجزه میشه مثلا قیمت لوازم خونگی میشه مثل سال۸۵ اونوقت هرررر سال وسیله عوض میکنیم🥹

💔