2777
2789
یبار دیگه هم تاپیک زدی شوهرت عکس حلقه تو گوشیش بوده اونم وقتی که تو مسافرت بودی 

دقیقااااا یادتع؟؟؟یعنی داره کاری میکنه؟؟؟آخر ک به روش آوردم گفت میخواستم مال تو بخرم 

چطوری به روش نیارم دارم آتیش میگیرم آخه شوهر من اهل این کارا نبود طاقت ندارم دهنمو ببندم ادامه بدم

فکر می کنی جنگ و اعصاب خوردی راه بندازی فایده داره؟ من جات بودم تا پای طلاق می رفتم اما این کارو برای هر کسی توصیه نمی کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر می کنی جنگ و اعصاب خوردی راه بندازی فایده داره؟ من جات بودم تا پای طلاق می رفتم اما این کارو برا ...

گرفت خوابید تا فردا میترسم فرذا یه بامبول در بیاره فقط قرص برداشتم قایم کردم 

گرفت خوابید تا فردا میترسم فرذا یه بامبول در بیاره فقط قرص برداشتم قایم کردم 

گیر دادی طرف حواسش رو جمع می کنه. باید خودت رو میزدی کوچه علی چپ و با یه مدرک درست حسابی مچش رو می گرفتی تا نتونه انکار کنه.  

دروغه باور نکن

چند وقت بعدش ک پول اومد دستش گفت بریم برات بگیرمش رفتیم دم در طلا فروشیه دیدم فروش رفته گفت ااااا حیف شد فروش رفته منه خر باور کردم امشب همه رفتاراشو دارم به هم وصل میکنم میبینم چقدر ساده بودم سه بارم تو استیکرای تلکرامش استیکر سک_س بود گفت همکارم فرستاده گفتم اون بیشعور فرستاده تو چرا سیو کردی 

چند وقت بعدش ک پول اومد دستش گفت بریم برات بگیرمش رفتیم دم در طلا فروشیه دیدم فروش رفته گفت ااااا حی ...

ببین تاپیکاتو نگا کن از گم شدن... و سرد شدن یهوییشو و یبارم گفته طلاقت میدم حواست به زندگیت باشه

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...

نمی‌خوام ناراحت بشی اما مشکوک دیگ خیلی 

منتهی یا  بیشتر تیز بشی خودت اذیت میشی گند میزنی ب زندگیت 

چون در هر حال دروغ میگ و ی جور  نشون میده و طبق معمول میگند برای دوست و همکارشون بوده ....و دروغ میگ

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.