2777
2789
عنوان

به من

62 بازدید | 5 پست

توسط شوهرخواهرم تعرض شده و خواهرم یکی از دلایل جدایش اینه یه ساله تمومه هرروز مامانم خواهرم این تعرض رو برام تکرار میکنن واقعا خسته شدم روحیمو داره داغون میکنه حتی رفتم وکیل ببینم میتونم کاری بکنم گفت تجاوز هم می‌کرد دوتا شاهد مرد نداشتی نمیتونستی واری بکنی دیگه حالا که تعرض هست 

دارم داغون میشم 😔

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
میشه بیشترتوضیح بدی دلیل این کارش چی بود

مشکل جنسی داره به خواهر و زن داداش تعرض کرده ولی برای ابرو حرفی نمیرنن 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تف به همچین حیوونی کسی که به خواهرش رحم نکنه دیگه چه توقعی میشه داشت

دعا کن بمیره خیلی حالم بده 

بچه خواهرم هردفعه میره پیشش هی شلوارشو در میاره اونجاشو میبینه

دعا کن بمیره خیلی حالم بده  بچه خواهرم هردفعه میره پیشش هی شلوارشو در میاره اونجاشو میبینه

یاخدا دلم ریش شد چرانشناختین راش دادین توخانوادتون که سالها بگذره بچه هم داشته باشه ،خداخودش کمکت کنه عزیزم