2777
2789
عنوان

رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 43 پست

اینا همونیایی هستن که 

فلسفه و منطق رو حتی نمیتونن تحلیل کنن

و تاریخ و جامعه حفظ کنن

۹ تا تخصصی کار هرکسی نیست

ولی اگر به انسانی اهمیت داده میشد، وضع خیلی چیزا اینجوری نبود چون رشته های انسانیه که جامعه رو میسازه

بچه‌ها، نخندینا :))) هرچیز که در جستن آنی، آنی🤍🌱یه معجزه میخوام بعد از این، مال خودم باشه جهان من :)🥀 من همانم که شبی عشق به تاراجش برد/ همچو حلاج به خاکستر تشویش نشست... 🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی و ریاضی فقط ادم حساب میشه  مثلا فرض کن ی زن و شوهر قصد طلاق داشته باشن ب دندانپزشک مراجع ...

آقا معماری هم هنریه دیگه. تو ایران خیلی به جنبه مهندسی‌ توجه میکنن ولی تو کشور های دیگه توی خیلی از دانشگاه های منحصرا هنر این رشته تدریس میشه

آقا معماری هم هنریه دیگه. تو ایران خیلی به جنبه مهندسی‌ توجه میکنن ولی تو کشور های دیگه توی خیلی از ...

من کاری ب معماری ندارم مثال زدم 

نمیشه بگیم ریاضی تجربی فقط خوبه و انسانی بده 

هیچوقت ی معمار نمیتونه جای ی وکیل، روانشناس رو بگیره 

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤
ببین دهم خیلی اسونه  یازدهم پاره میشی 😭

توروخدا تو دیگه منو نترسون من هر روز به خودم امید میدم که اسونه تو میتونی 😂💔

مگه باید چکار کنیم منظورم اینه مثلا دیگه ثبت نداره یا ...

چرا از تجربی ک صد برابر راحتره پیدا کردن شغلش  اپلای کردنشم راحتر

نگاه من به شخصه رشتم ریاضی هست ریاضیاتم خوبه

ادبیات عربی افتضاح هم علاقه نبود نخوندم 

بازم برگردم میاد همین رشته اما اینکه میگن انسانی مال تنبل هاست هم‌کاملا اشتباه واقعا رشته ی سختی هست

اپلای رشته آسونتر هست بله ولی کار توی ایران ب اش راحت‌تر نیست

من کاری ب معماری ندارم مثال زدم  نمیشه بگیم ریاضی تجربی فقط خوبه و انسانی بده  هیچوقت ی ...

آخه کلن این تفکر مردم ما غلطه که فقط یه رشته خاصی رو احترام میزارن. وگرنه ما به هر شغلی نیاز داریم و چیزی جایگزین چیزی نمیشه. 

نگاه من به شخصه رشتم ریاضی هست ریاضیاتم خوبه ادبیات عربی افتضاح هم علاقه نبود نخوندم  بازم بر ...

اصن نمیدونم این طرز فکر انسانی برای خنگاس از کجا اومده خیلی غیرمنطقیه هر رشته ای خوبی و بدی خودشو داره 

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤