2777
2789
عنوان

رشته

417 بازدید | 43 پست

وای بعضی از آدما بلا نسبت خیلی گاون الان بنده خدا تاپیک زده برای کنکور انسانی طرف اومده میگه ۴ سال برای انسانی زیاده پشت کنکور بمونی....ببخشید اقتصاد روانشناسی اینا کار هر کسی نیست چرا واقعا؟کاش بفهمید انسانی برای بچه های تجربی نیست فقط بچه ها ریاضی و تجربی خوبن؟پزشکی خوبه؟انسانی مال بچه تنبلاست؟کاش بشه ب رشته انسانی و هنر بیشتر توجه بشه!....

وای این حرفو باید با طلا بنویسن بزنن ب دیوار 

کاش این طرز فکر احمقانه ک هر کی میره هنرستان تعطیله و میره انسانی خنگه از بین بره 

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این حرفو باید با طلا بنویسن بزنن ب دیوار  کاش این طرز فکر احمقانه ک هر کی میره هنرستان تعط ...

نه آخه فکر کنم ن دیگ نیاز ب معلم و وکیل داریم 

فقط تجربی 

آخه نمیفهمم این رشته چیه مگه بخدا هیچی نیست

نه آخه فکر کنم ن دیگ نیاز ب معلم و وکیل داریم  فقط تجربی  آخه نمیفهمم این رشته چیه مگه ب ...

تجربی و ریاضی فقط ادم حساب میشه 

مثلا فرض کن ی زن و شوهر قصد طلاق داشته باشن ب دندانپزشک مراجعه میکنن؟ یا کسی افسردگی داشته باشه میره پیش معمار؟ همه رشته ها مهمه ب قول شما باید ب هنر و انسانی توجه کرد 

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤