2777
2789
دکتر رضا پرتویی بیمارستان ناظران همشون میان توی گوگل سرچ کن نوبت دهی انلاینم دارن

سرچ کردم میخام کسی که پیششون رفته ورضایت داشته اعلام کنه

عاشقتم خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچ کردم میخام کسی که پیششون رفته ورضایت داشته اعلام کنه

مامان یکی از دوستام کنسر خون دارن وتحت نظر دکتر حسین رحیمی هستن و خیلی راضیه ومیگفت از آشناهاشون دکترا جواب کرده بودن که پیش دکتر رحیمی رفتن خوب شدن بازم شما تحقیق کنید

مادر من مریض دکتر پرتویی بود اما متاسفانه فوت کردن😔

سلام عزیزم

خدا مادرتون رحمت کنه روحشون شاد

میبخشید مادرتون چه کنسری داشتن،شما از دکتر پرتوی و درمانشون راضی بودید؟؟؟؟

آخه مامانم کنسر تخمدان داشتن ۸ دوره پیش دکتر پرتوی شیمی میشدن و بعد تمام شدن دوره شون دوباره بعد ۷ ماه برگشت کرده،میخوام دکتر آنکولوژیست شون عوض کنم

سلام عزیزم خدا مادرتون رحمت کنه روحشون شاد میبخشید مادرتون چه کنسری داشتن،شما از دکتر پرتوی و درما ...

پستان داشتن برای مامان منم بعد از ۵ سال برگشت زد به ریه بعدم مغز استخوان

البته دکتر به ما نگفتن که بدخیم بوده بعد از فوتشون خودمون متوجه شدیم گرید ۴ بوده

سلام عزیزم خدا مادرتون رحمت کنه روحشون شاد میبخشید مادرتون چه کنسری داشتن،شما از دکتر پرتوی و درما ...

برگشت بیماری ربطی به دکتر نداره

کلا دکتر به ما گفتن ما با درمان طول عمر بیمارو افزایش میدیم درمان قطعی وجود نداره

مامان یکی از دوستام کنسر خون دارن وتحت نظر دکتر حسین رحیمی هستن و خیلی راضیه ومیگفت از آشناهاشون دکت ...

متاسفانه نوبت گرفتن ازشون خیلی سخته ..اگر مریض خودشون نباشه منشی میگه باید از نت نوبت بگیرید که برای سه هفته دیگه ست نوبتاشون

عاشقتم خدا
متاسفانه نوبت گرفتن ازشون خیلی سخته ..اگر مریض خودشون نباشه منشی میگه باید از نت نوبت بگیرید که برای ...

دوستم میگه یا باید نامه از دکتری داشته باشید

یا ۷ صبح برگه دم در نگهبانی میزنن و اسم می‌نویسن و ساعت ۲ زنگ میزنی میگه چه ساعتی بیاین و سر وقت برین که خیلی دیروقت نوبتتون میشه

دکتر از ۳ ونیم میشینه

@saraazad ‍ dلطفا به دوستت بگه ادرس دقیقش کجاست وچه ساعاتی ویزیت میکنه؟من الان فردا ۷صبح کجا برم اسم بنویسم؟آخه توی نت دوتا ادرس نوشته...توروخدا زودی جواب بده تا دیر نشده...

عاشقتم خدا