2777
2789
عنوان

روز ۱۵ زایمان😔

273 بازدید | 7 پست

۱۵ روز زایمان کردم سزارین

دیشب تو سابقه سرچ گوگل شوهرم دیدم چیزای س ک س ی سرچ کرده انواع و اقسام چند جا هم سرچ کرده بود خیانت و نیاز شدید ج ن س.....

رفتار مشکوکی نداره ولی اصلا حالم خوب نیست همه خانما هم میدونید بعد زایمان تا چهل روز نمیشه نزدیکی کرد

چه رفتاری کنم درسته؟

عزیزم دخول نمیشه، از طریق دیگه ای راضیش کن

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه من خونم خیلی کوچیکه بخاطر بچها با مامانم او سالن میخوابیمم و شوهرم تو اتاق خواب تنها

اشکال نداره عزیزم به شوهرت بگو اگه راحت نیستی مادرت هس خودش مراقبت کنه ازت و مادرت بره چند روز یبار بیاد پیشت 

خودتم خوب تقویت کن زود زخمت و رحمت خوب بشه قوی بشی زود سرپا بشی 

هرچی لازم داری بگو بخره 

مغزیجات جگر چنجه روغن حیوانی تخم مرغ محلی ایناذو هروز بخور هم بدنت قوی میشه هم اعصابت زود بهم نمیریزه بعدم برو سمتش ابراز دلتنگی کن بعدم که بیشتر نزدیکش شدی بگو که توام خیلی نیاز داری ولی بدنت اماده نیست به قول بقیه از روش های دیگه استفاده کن 

مردا زیاد درک ندارن عزیزم توقع نداشته باش تا اعصاب راحتی داشته باشی ۹۰ درصد همینطور هستن

نیاز درکت رو از راه های دیگه رفع کن مثلا خرید کردن یا هر کاری که دوست داری