2777
2789
عنوان

بگین چاره دلتنگی چیه😢

125 بازدید | 12 پست

بیاین دعام کنین ب عشقم برسم فاصله افتاده بینمون🙏💔😢

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

چاره نداره نداره نداره دیش دیش

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چقدر تنگی گشادی می نویسین  امروز چخبرههه🤨

امروز همه دلتنگن

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
چاره نداره نداره نداره دیش دیش

😢🤕

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
هیچی، خودخوری :/ واسه منم دعا کنید 💔

انشالا زودتر برسی عزیزم تو هم دعام کن😢

منی که اونی که دوستش دارم کلن یک کشور دیگه زندگی میکنه و فاصلمون کیلومتر هاس چی بگم؟ البتهه الان فرا ...

خب وقتی میگی فراموش کردی دیگ دلتنگ نمیشی ینی یجورایی عادی شده برات🤕

انشالله مشکلت زود زود حل بشه  😍

فداتشم انشالا توهم ب هرچی میخای برسی 

وااای چقدر تنگی گشادی می نویسین  امروز چخبرههه🤨

دل تنگی 😢