2777
2789
عنوان

۱۶.۱۷.۱۸ ساله هاا

261 بازدید | 34 پست

با مامانتون چجورین؟

صمیمی یا مثل من یکسره دعوا 

من جدیدا اصلا همش هی سعی میکنم نبینمش تا دعوام نشه 

یکسره خونمون جنگ و اعصابه 

تمام آرزوم اینه زودتر جدا شم ازشون

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا دعوا؟

اگه سر موضوعی نظرتتون یکی نیست باهم حرف بزنین جای بحث شما دلایل خودتو بگو ایشونم بگه ب نتیجه میرسین آخرش

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

وقتی ۱۸ شدم کلا یه دریچه جدید تو ذهنم باز شد درکل ادم شدم دعوا نداریم دیگه 

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
خب چرا دعوا؟ اگه سر موضوعی نظرتتون یکی نیست باهم حرف بزنین جای بحث شما دلایل خودتو بگو ایشونم بگه ب ...

کلا مامانم مشکل داره 

کوچکترین اتفاقی میفته حتی یه اتفاق خیلی ساده که تو همه خونه ها پیش میاد شروع میکنه به جیغ جیغ کردن

اتفاقا من خیلی دلم میخاد رابطمو باهاش خوب کنم چون عجیب کمبود محبت دارم امروز خواست بره بیرون هرچی گفتم باهم بریم‌ گف با تو نمیام گفتم خب باهم بریم دور بزنیم گف من با تو بیرون نمیام شده نمیرم ولی با تو نمیرم 

حالا برای پسرش و دوستاش اینجوری نیس هاا

سر چی دعواتون شده 

ما همیشه دعوامون میشه 

مامانم واسه کل دنیا جون میده ولی برای من مثل دشمن خونی میمونه تاحالا هزار بار بهم‌گفته کاش به دنیا نمیومدی یه روز یا خودمو میکشم یا تورو 

هر اتفاقی هم میفته جیغ جیغ میکنه و کتک میزنه

یه چیزی هس من ناخواسته به دنیا اومدم یعنی نمیخاستن بچه دیگه بیارن ولی ناخواسته شده 

اینم مامانم بهم گف

به نام خدا خوش اومدم😂 راسش منم قبلا رابطه ی خوبی نداشتم.همش دعوا و شک بود...ولی الان نمیدونم چی ش ...

الان چند سالته

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792