سلام بچه ها بیاید از تجربه های عمل بینی بگید کی فرم اصلی بینیتون مشخص شد و قوص بینی از نیم تا کی طول میکشه شکل اصلی خودشو بگیره من دوماهه عمل کردم ولی هر سری ی شگل هستش حسته شدم افسرده شدم نگرانم نگران ورم بینیم بینیم گوشتی نبودااا
من الا6ماهه عمل کردم بینیمم استخوانی بود،وقتی گچشو باز کردن من خیلی بیشتر دوسش داشتم الا نوک بینیم حتی تیغه بینم پر ورمه،بنظرتون استخوان تیغه ورم میکنه؟ میره یعنی
عزیزم شما با چسب هم ورم داری؟یا چسب رو که برمیداری یکهو بزرگ میشه؟اونروز خانومه میخواست برای من چسبو عوض کنه چسبش تموم شد به دستیاری گفت زود چسبو بیار که بینی ورم میکنه
عزیزم شما با چسب هم ورم داری؟یا چسب رو که برمیداری یکهو بزرگ میشه؟اونروز خانومه میخواست برای من چسبو ...
ن من وقتی چسپ برمیدارم یه 30دیقه ک میگذرع ورم میکنه 30روزه عمل کردم دکترم گفته تا 2ماه اینجورم ولی در حالت عادی اونقدر ورم ندارع موقع پریودی یا رعایت نمیکنم ورمش بیشتر میشه ک اون روز پریود بودم
سلام به همه دوماهه بینیم عمل کردم تصادفی یک کلیپ تو ا ی ن س تا دیدم میگفت لبو یا همون چغندر قرمز قویترین داروی ضد التهاب و درد مفاصل این حرفاس اون خام رنده کرد خوردمن دیشب پختم تو زود پز خوردم ب قدری بینیم باریک کرد و م خابید ذوق زده ترینم الانم فصلش هست غافل نشید ازش دوستان ورم التهاب بینی از بین میبره