2777
2789
عنوان

ورم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42435 بازدید | 28 پست
اره حتما الان میزارم ببین این تمام رخ نیم رخمم میزارم نظر بدید من معمولا بدون ارایش عکس میگیرم ک فرم ...

ورم بینیتون خوابید؟چقد طول کشید تاورم کامل بره من 9ماهه عمل کردم بینیم خیییلی پهنو بزرگه میخوام برم ترمیمی😟🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الا6ماهه عمل کردم بینیمم استخوانی بود،وقتی گچشو باز کردن من خیلی بیشتر دوسش داشتم الا نوک بینیم حتی تیغه بینم پر ورمه،بنظرتون استخوان تیغه ورم میکنه؟ میره یعنی

نوک بینی چطور ورمش تا کی میمونه

ورم بینیتون خوابید؟چقد طول کشید تاورم کامل بره من 9ماهه عمل کردم بینیم خیییلی پهنو بزرگه میخوام برم ...

سلام عزیزم خوبی ورم بینی ات خوب شد منم الان ۹ ماهه عمل کردم روز به روز بینی ام بزرگ پهن تر میشه میشه بگی چیکار کردی 

اخرش چ شکلی شدی قششنگ شد منم اینجورع

عزیزم شما با چسب هم ورم داری؟یا چسب رو که برمیداری یکهو بزرگ میشه؟اونروز خانومه میخواست برای من چسبو عوض کنه چسبش تموم شد به دستیاری گفت زود چسبو بیار که بینی ورم میکنه

عزیزم شما با چسب هم ورم داری؟یا چسب رو که برمیداری یکهو بزرگ میشه؟اونروز خانومه میخواست برای من چسبو ...

ن من وقتی چسپ برمیدارم یه 30دیقه ک میگذرع ورم میکنه 30روزه عمل کردم دکترم گفته تا 2ماه اینجورم ولی در حالت عادی اونقدر ورم ندارع موقع پریودی یا رعایت نمیکنم ورمش بیشتر میشه ک اون روز پریود بودم 

سلام به همه دوماهه بینیم عمل کردم تصادفی یک کلیپ تو ا ی ن س تا دیدم میگفت لبو یا همون چغندر قرمز قویترین داروی ضد التهاب و درد مفاصل این حرفاس اون خام رنده کرد خوردمن دیشب پختم تو زود پز خوردم ب قدری بینیم باریک کرد و م خابید ذوق زده ترینم الانم فصلش هست غافل نشید ازش دوستان  ورم التهاب بینی از بین میبره

سلام به همه دوماهه بینیم عمل کردم تصادفی یک کلیپ تو ا ی ن س تا دیدم میگفت لبو یا همون چغندر قرمز قوی ...

واقعا لبو ورم رو از بین میبره؟ 

منم ۱ ماهه عمل کردم ورم ۱ طرفه دارم