2777
2789
عنوان

تولد داداشم

237 بازدید | 11 پست

کیا داداش دارن و عاشق داداششونن از خاطره ها و روزهای خوبتون بگید !  

منکه از اینجا میگم عاشقتم داداشی مهربونم از خدا بهترین ها رو واست آرزو میکنم الهی ک هیچ وقت غم و غصه و ناراحتی تو نبینم رفیق موندگار من چون وقتی غم داری انگار همه ی دنیا رو سرم خراب شده دوست دارم بهترین داداشی دنیا  

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

منم دنیامه.تولدش نزدیکه الهی داغشو نبینم همین یکی رو دارم.خواهرم ندارم.فقط میگم دامادیشو ببینم 

عزیز دلم دقیقن مث منی 

ایشالا دومادیشون ایول عجب آرزوی کردیی 

آرزوی خودمم هس برای داماد شدن داداش خوشگلم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی عاشق داداشم هستم الان پیشم نیست خاطره های قشنگ و به یا موندنی با هم داریم امیدوارم هر جا که هست خوش حال باشه

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
منم خیلی عاشق داداشم هستم الان پیشم نیست خاطره های قشنگ و به یا موندنی با هم داریم امیدوارم هر جا که ...

ایشالا خدا حفظشون کنه همه ی داداش ها عشقن الهی آمین ایشالا همیشه خوب باشن اینکه بدونیم حالشون خوبه برامون بهترین حس و حال دنیاس

ایشالا خدا حفظشون کنه همه ی داداش ها عشقن الهی آمین ایشالا همیشه خوب باشن اینکه بدونیم حالشون خوبه ب ...

داداش داری؟

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
داداش داری؟

شوخی میکنی ؟؟؟؟اخه عشقم اگه نداشتم ک تایپیک نمیزدم تولدشو تبریک بگم 

بله دارم عزیز دلم یک دونه ک همه ی عشق خواهرشه 

شوخی میکنی ؟؟؟؟اخه عشقم اگه نداشتم ک تایپیک نمیزدم تولدشو تبریک بگم  بله دارم عزیز دلم یک دونه ...

حواسم نبود استارتر هستی که خیلی قشنگن همه داداشا یه خواهر مثل ما دارن که خیلی دوستشون داریم حس قشنگیه 

حواسم نبود استارتر هستی که خیلی قشنگن همه داداشا یه خواهر مثل ما دارن که خیلی دوستشون داریم حس قشنگی ...

عزیز دلم چ اشکالی داره 

دقیقا همینطوره 

خیلی حس خوبیه مم ک داداشم میگه با توه ک دنیا برام شیرینه 

خدا تورو حفظ کنه خواهر خوشگل برای داداشت

عزیز دلم چ اشکالی داره  دقیقا همینطوره  خیلی حس خوبیه مم ک داداشم میگه با توه ک دنیا برا ...

فداتم عزیزم