2777
2789
عنوان

ینی بچم ترسیده،

106 بازدید | 10 پست

۱۹ ماهگی خیلی راحت از پوشک گرفتمش از یکسالگی هم شبا جیش نمیکرد ولی الان حدود ۱۰ روز هم شبا هم روزا جیش میکنه روزا که پی پی هم میکنه و نمیگه خیلی نگرانم چیکار کنم ؟الان دوسال دوماهشه  

همش میگم نکنه ترسیده ولی اخه کی  

قبلا اگه مثلاکسی تو دسشویی بود دیر میبرمش جیش میکرد می گفت وای ولی الان اصلا حتی اونم نمیگه عین خیالش نیست 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینا همه عوارض زود از پوشک گرفتنه .۱۹ماهگی خیلی زوده سن مناسبش۲۷ماهگیه و شایدم یکم زودتر یا دیر .ب ...

اخه خیلی راحت گرفتمش

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اینا همه عوارض زود از پوشک گرفتنه .۱۹ماهگی خیلی زوده سن مناسبش۲۷ماهگیه و شایدم یکم زودتر یا دیر .ب ...

الان ۲۷ ماهشه

فدای وای گفتنش

ولی الان نمیگه قبلا هل میکرد میگفت وای مامان حتی گاهی مجبوری پوشک میکردمش ولی تو پوشک هم جیش نمیکرد ولی الان نمیدونم چرا اینجوری شده نگران شدم

تازه الان وقتشه اصلا مهم نیس ک راحت گرفتیش یا ن مهم سن مناسبه ازپوشگ گرفتنه نباید زود بگیری بعدا ک ...

چقدم خوشحال بودم‌

2791
2779
2792