alps مدیر عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 2200 عنوان گوشیتون چیه | مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 77 پست راضی هستید ؟ درخواست دوستی از هر جنسیتی (ممنوع) 1401/10/28 | 20:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12697 ۳۲. ۲۸ کار میکنن کوچیکه درس میخونه ۱۵ سالشه خدا حفظشون کنم ،منم دو تا پسر دارم سیزده و شش ساله یعنی روزی میرسه که کار کردنشون رو ببینم؟😍😍 اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
sakinelop عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 4459 خدا حفظشون کنم ،منم دو تا پسر دارم سیزده و شش ساله یعنی روزی میرسه که کار کردنشون رو ببینم؟😍😍 چرا که نه عزیزم مثل برق و باد میگذره انشالله ک موفقیتاشون تو تحصیل و کار و ازدواجشان و ببینی خدا برای هم نگهتون داره به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12697 چرا که نه عزیزم مثل برق و باد میگذره انشالله ک موفقیتاشون تو تحصیل و کار و ازدواجشان و ببینی خدا برا ... خدا پسرهای شما هم حفظ کنه اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده