2821
2789

۶ سال سامسونگ داشتم یک سال بود باطریش زود خالی میکرد روز مادر پسرم شیائومی خرید گفتم چرا خریدی من راضی بودم پسرم گفت من راضی نبودم  

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه رو 128 اگ 256 باشه گیر میکنه کلا گوشی با رم 4 باید64 باشه، رم 8 رو 128 ، رم12 256...

واقعا؟ نشنیده بودم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
اره مثلا رم 8 باشه گوشی اگ حافظت 256 باشه تا200 که پر شه مسخوای کار کنی خیلی کند میشه ...

کلا همه ی حافظه ها هشتاد درصد که پر میشن کند میکنن گوشی رو 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
۶ سال سامسونگ داشتم یک سال بود باطریش زود خالی میکرد روز مادر پسرم شیائومی خرید گفتم چرا خریدی من را ...

پسرت پول داشت خوبه،چی خرید برات؟

کلا همه ی حافظه ها هشتاد درصد که پر میشن کند میکنن گوشی رو 

خوب اره ولی اونجوری ریست باید کنی من خدم تجربه داشتم ولی گوشی ها آیفون کلا فرق دارن قضیشون سامسونگ و بقیه اینجورین... چیپستی که براشون به کار میبرن اینجوریه

پسرت پول داشت خوبه،چی خرید برات؟

روز مادر شوهرم و پسرام با هم خریدن پسرام کار میکنن،باور میکنیم از مدل و اینا سردر نمیارم خخخخخخخ

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
روز مادر شوهرم و پسرام با هم خریدن پسرام کار میکنن،باور میکنیم از مدل و اینا سردر نمیارم خخخخخخخ

ماشاالله به پسرات، چند سالشون کار میکنن؟

ماشاالله به پسرات، چند سالشون کار میکنن؟

۳۲. ۲۸ کار میکنن کوچیکه درس میخونه ۱۵ سالشه