2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید چه ورزش هایی کردید که موثر بوده؟میشه راهنمایی کنید

اره عزیزم من تقریبا هر روز انجام میدم .. خواننده خاموشم زیاد وارد کاربری نمیشم .. سوالی داشتی داخل گوگل سرچ کن توضیح داده ولی بیشتر از ۵۰ تا کلگل در روز انجام ندی بهتره ... به شدت راضی ام از ورزش با دو شکم طبیعی که زایمان کردم .. خیلی خیلی از ورزش ها راضی ام .. دوسه تا ورزش،ساده آن که از گوگل گرفتم .. 

من کگل بلد نیستم نمیتونم انجام بدمنمیدونم چجوری کگل انجام بدم.از کجا بفهمم کگل را درست انجام می‌دهم؟ ...

سلام عزیزم خوبی؟

من از دکترم پرسیدم چجوریه اونم گفت فکر کن میخوای باد معدتو جلو مادر شوهرت نگه داری 😅

بعدش هم هی بگیر ول کن تند تند به درد نمیخوره

اون قسمت رو منقبض کن نگه دار تا وقتی خسته بشی دو باره بگیر نگه دار و بعد رها کن اون عضلات کف لگن رو

اره عزیزم من تقریبا هر روز انجام میدم .. خواننده خاموشم زیاد وارد کاربری نمیشم .. سوالی داشتی داخل گ ...

سلام عزیزم تو روخدا میشه جوابمو بدی من یه ساله ازدواج کردم بعد چند بار رابطه باردار شدم و دیگه تو بارداری چند ماه رابطه نداشتیم تا حدود  دو سه  روز قبل زایمان . تو این چند رابطه تو این یک سال اونقدر تنگ بود که با ژل لوبریکانت رابطه داشتم و کلا چون رابطه چند بار فقط داشتم رحمم خیلی تنگ بود بعد زایمان که رابطه برقرار کردیم رضایت نداشتم حس میکنم خیلی  واژنم گشاد شد .ماما خصوصی یعنی گرفته بودم میگه من کارم خوبه تو لگنت لابد شل هست . خواهش میکنم ورزش همین چند تا کافیه دیگه چه کاری میتونم  بکنم من تازه عروسم بدجور به مشکل خوردم

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد