2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

161 بازدید | 17 پست

اگه کسی ۲۰۰۰۰۰ باشه رتبش یهو مثلا بشه ۲۰۰ 

سنجش چی کارش میکنه دقیقا؟ چونکه خب شاید واقعا خیلی تلاش کرده و تقلب نکرده! نکنه نذارن بره دانشگاه یا تا دوباره ازش امتحان بگیرن دیر بشه؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم در خصوص سوابق تحصیلی سوال دارم اگه کسی اطلاع داشت ممنون میشم ج بده 

مثلا کسی در طی سالهای تحصیلیش نتونه بنا به شرایطی معدل مطلوب داشته باشه اون وقت تو کنکور رتبه خوب بیاره چطوریا میشه؟ چون سوابق تحصیلیم مهمه. 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
نه بابا البته یکی بود معدلش ۱۲ بود رتبه یک تجربی شد دوباره ازش امتحان گرفتن دوباره همرو صد زد موفق ب ...

خب اون کی رفت دانشگاه؟ بخاطر امتحان مجدد از بقیه هم ورودی هاش عقب نیفتاد؟

اگه دفترچه سوالات سفید باشه و یا تو حوزه ای ک امتحان دادی گزارش تخلف باشه یا خودت مشکوک باشی مراقبا بفهمن گزارش میدن

درغیر این صورتی کاری ندارن

اگه هم کاری داشته باشن ک بعیده کسی ک ۲۰۰ بیاره میتونه اگه امتحان گرفتن دوباره همونو بیاره یا اصلا حتی ۲۰۰۰ بیاره قبوله چون اگه تقلب کنه از دیویست هزار نمیتونه تو ازمون مجدد دوهزار بیاره

هُوَ مَعَکُم اَینَ ما کُنتُم🍃🕊
منم در خصوص سوابق تحصیلی سوال دارم اگه کسی اطلاع داشت ممنون میشم ج بده  مثلا کسی در طی ساله ...

امسال که تاثیرش ۶۰ ، ۴۰ عه. ۴۰ درصد معدلش گند میزنه دیگه..

خب اون کی رفت دانشگاه؟ بخاطر امتحان مجدد از بقیه هم ورودی هاش عقب نیفتاد؟

نه زود میگیرن ولی خب من هیچوقت بجر اون مورد چنین چیزی نشنیدم خیلیا سال دوم تلاش میکنن رتبه خوب میارن از همه که نمیگیرن

وطن فروش نباشیم  
امسال که تاثیرش ۶۰ ، ۴۰ عه. ۴۰ درصد معدلش گند میزنه دیگه..

ینی معدلش بد باشه شانسی نداره؟ 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم