anisa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2855 عنوان طول سرویکس 843 بازدید | 7 پست خانوما من وقتی ۱۲ هفتع و ۵ روزم بود طول سرویکسم ۳۴ بود ، میگن واسه انومالی ک بری طول سرویکس کمتر میشه ...میشه بگین طول سرویکسم نگران کنندست با توجه ب عددش و اگه کم بشه بازم در حد نرمال هست یا نه....خیلی استرس دارم و نگرانم 1401/10/28 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرایندم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 802 من۶تا تاپیک بیشتر زدم دیگه نمیتونم توروخدا سوالموجواب بدیددوروز بعدموعد ازمایش بتام ۶۰ شد بعد۴۸ساعت ۹۰ شده بنظرتون دلیلش چیه من عاشق شوهرمم اما بچه دار نمیشیم هرکسی برای بچه دار شدنم دعا کنه ازش ممنون میشم.اللهم صل علی محمد و ال محمد
anisa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2855 من۶تا تاپیک بیشتر زدم دیگه نمیتونم توروخدا سوالموجواب بدید دوروز بعدموعد ازمایش بتام ۶۰ شد بعد۴۸ساع ... والا من اطلاعاتم کمه توی این چیزارو متاسفانه😑😑
مامان_سیندخت عضویت: 1396/01/23 تعداد پست: 6024 من۶تا تاپیک بیشتر زدم دیگه نمیتونم توروخدا سوالموجواب بدید دوروز بعدموعد ازمایش بتام ۶۰ شد بعد۴۸ساع ... باید سونو بشیممکنه بارداری شیمیایی باشهیا پوچیا خارج رحمی فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
گلپووووونهههه عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 166 عزیزم نگران نباش ، من طول سرویکس ۱۲ هفته ۲۹ بود۰پساری گذاشتم و بعد شد ۳۳ ، الان دیگه نمیدونم چنده .خدایی نکرده کمم بشه اتفاقی نمیفته.
چراغ_مطالعه عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 3008 عزیزم منم آنومالی رفتم ۳۲ بود دکتر گفت خوبه ولی من فکر میکنم خیلی کمه همش نگرانم خودم له خودم استراحت دادم ،پله بالا و پایین نمیرم ،حمام آب خیلی گرم هم نمیگیرم 😅خودم یک پا دکترم 😐
مامان_سیندخت عضویت: 1396/01/23 تعداد پست: 6024 والا من اطلاعاتم کمه توی این چیزارو متاسفانه😑😑 بارداری قبلیم ۱۲ هفته سرویکسم ۲۴ بود ۱۸ هفته شد ۳۳نگران نباش بالای ۳۰ خوبهاگه سابقه سقط یا زایمان زودرس نداری نیاز به سرکلاژ نیست فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين