2821
2789
عنوان

ترشح واژن

319 بازدید | 14 پست

سلام خانما یک روز از پریودم میگذره پروژسترون می‌خوردم واسه تنظیم قائدگی یک ماه خوردم الان ترشح سفید چسبناک دارم نشونه چیه آخه وسط سیکل هم نیست که بخواد تخمک گذاری باشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره برو ببین از چیه خب من یه روز گذشته تا شنبه نشم بی بی میزنم چون تو اقدام بودم

سلام شما بی بی چک زدین؟ منم مثل شمام ، س روز از موعدم گذشته ، بی بی چک‌ منفی 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
سلام شما بی بی چک زدین؟ منم مثل شمام ، س روز از موعدم گذشته ، بی بی چک‌ منفی 

نه منم دو سه روز گذشته گذاشتم یک هفته یا ده روز دیگه بزنم زود بزنی اشتباه میشه چند روز دیگه بازم بزن

نه منم دو سه روز گذشته گذاشتم یک هفته یا ده روز دیگه بزنم زود بزنی اشتباه میشه چند روز دیگه بازم بزن

من امروز پریود شدم .

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
عه ایشالا ماه بعدی مامان میشی منم زدم بهت خبر میدم

سلام خوبین ، چی شد ، باردار بودین؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792