2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زير چشم كبودي نداره

نهايت ي كوچولو نقطه جاي همون سوزني ك زده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مرسي والا من همون روز حمام رفتم قبلش ك بعدش نرم چون عادت دارم ب اب داغ من تا يك هفته نرفتم بعدشم ...

وای تو رو خدااا موهام چرب شده پوستمم نیاز دارا به حمام چیکار کنم دو روز میگذره از ژل🥲با آب ولرم دوش بگیرم تو زمان کم مشکلی دارا بنظرت؟

برا من روز بعد ازتزريق پوستم رطوبت و انگار چربي داشت چربي هم نبود حس ميكردم هر چي تزريق شده داره مي ...

اها چشم مرسی عزیزم 

میخام بازم برم برا تزریق دکتر گفته دو هفته بعد ییا بنظرت اگه بگم چند سی سی هم بزنه بازم هزینه میخاد یا چون ترمیم هستش نمیخاد

خواهر شوهرم میگه زیر سی سال احتمال نابینایی داره راسته؟

نه فكر نميكنم اينهمه ادم زير ٣٠ زدن

ولي زياد نزنه من زير چشمم جا داشت برا  بيشتر ولي دكتر گفت من بيشتر از يك سي سي نميزنم ك فشار نياد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اها چشم مرسی عزیزم  میخام بازم برم برا تزریق دکتر گفته دو هفته بعد ییا بنظرت اگه بگم چند سی سی ...

ترميم رو فقط همونا ك اضافه اومده ميزنه بدون دستمزد

ولي بيشتر بزنه رو بعيذ ميدونم چون دستمزد جدا ميگيرن

برا من ك نزد