2777
2789
عنوان

روغن نارگیل

508 بازدید | 11 پست

سلام 

روغن نارگیل رو اگر بعد از حمام با موهای نم دار بزنیم بعدش چی میشه ؟؟ جذب میشه یا مجبور میشم دوباره برگردم شامپو بزنم😑

این روغنی که دارم جامده انگار خیلی هم چربه

روغن نارگیل رو وقتی ۸۰ درصد موهات خشک شده بود بزن به ساقه موهات..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جذب میشه. در حد دو یا سه قطره به پایین موهات بزن. خیلی روغنه خوبیه من همیشه تو خونه دارم

واسه چی خوبه بعده حموم ؟ 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

روغن نارگیل در هوای سرد جامد میشه و توی گرم مایع میشه

در کل به موی نم دار و خیس نباید هیچ روغنی زد چون رطوبت رو در مو قفل میکنه و باعث پوسیدن مو میشه 

یک ساعت قبل حمام بزن بعد برو حمام بشورش

واسه چی خوبه بعده حموم ؟ 

من برای موها که نرم بشه و موخوره نگیره و با ابرسان به دست و صورتم میزنم زود جذب میشه و خیلی پوست و نرم میکنه. البته من پوستم خشکه بهم میسازه برای بعضی ها به خصوص کسایی که پوست چرب دارن سازگار نیست

به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....