2777
2789
عنوان

طبیعیه حسودیم شد؟!

213 بازدید | 19 پست

دوستم اومد خونمون که اصلاح و ابروم کنه‌.‌‌‌‌‌..

دوست خیلی صمیمی ام هست چندین سال باهمیم اما خیلی پز میده...و خیییلی حسوده‌‌‌

من که ازدواج کردم ۲۰ روز بعد اونم ازدواج کردم یعنی دوتامون عقدی هستیم‌‌‌‌...

وضع مالی که پدرشوهرم من داره خانواده اون پسر نداره...اما خیلی جلوترن از ما‌‌.

هم سرکار میرن..‌هم خرید هم خونه رهن کردن هم ماشین خریدن

اما ما نه ماشین داریم و ن تکلیف خونه مون مشخصه...شوهرش برای تولدش.نیم ست طلا خریده بود قسطی...اما من شوهرم نخرید هیچی فقط برام تولد گرفت و خانواده ها رو دعوت کرد...گفت میخواستم برات از این گوشواره میخی ها بگیرم مامانت خرید دیگه کار من رو خراب کرد

من گفتم حالا همش اسیر سرکارش هست داره پول جمع میکنه برای عروسی و اینده..ماشین اینا هیچی نگفتم ب روش نیوردم 

الان دوستم اومد گفت روز زن برام انگشتر خریده اما من هیچی تبریکم نگفت گفت باید روز دختر برات چیزی بگیرم نه زن😐

البته مراسم عقد من در برابر دوستم هیچ بود خیلی عالی تر بود

طبیعیه؟! چیکارکنم...اصلا حالم گرفته از وقتی دوستم رفته...شوهرمم از سرکار میاد الان نمیدونم چجور رفتاری داشته باشم

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

اهمیت نده

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالته مگه زندگی رقابت کردنه؟!!!! حس میکنم بچه ای

۱۹...رقابت نه اما ادم حسودیش میشه مردی که اینقدر وصعش خوب نیست اینهمه چیز اهمیت برای زنش بخره...ولی شوهرمن مراسم‌ها براش مهم نیست 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
بخاطر چیزایی ک دوستت داره و همسرت نتونسته واست مهیا کنه بدخلقی نکن..

دوست داشتن که اره خیلی داره مطمئنم...اما خب..

نمیدونم چرا حسودیم شد که به هیچ مناسبتی جز ولنتاین اهمیت نمیده

اها خب بهش بگو اما همه مثل هم نیستن😕

عمرا بگم...اصلا ن روم میشم نه میگم انگار خود کوچیک کردن هست برام...

من که گدا و نداشته یک کادو نیستم اما توقع ام میشه

عمرا بگم...اصلا ن روم میشم نه میگم انگار خود کوچیک کردن هست برام... من که گدا و نداشته یک کادو نیست ...

اینکه بهش بگی اصلا بد نیست خیلی ساده بهش بگو برای من این‌چیزها  مهمن دوست دارم شمااهمیت بدی

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
ببین این واقعیته محضه حسود هرگز نیاسود زندگیتوخراب نکن

ن من همیشه حسود نیستم...توقعم شده فقط 

کجایی هستید؟

یزدی چطور؟

ن من همیشه حسود نیستم...توقعم شده فقط 

خب واقعا باید توقعات و انتظاراتت راباشوهرت درمیون بزاری

تازه اول راهید از الان بهش بگو که از این به بعد هرسال برات ناراحتی پیش نیاد

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.