2777
2789
عنوان

تایپک خیانت🫣🧘🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 26 پست
چیکارش کردی؟حس زنانه خیلی قویه 

اشتباه کردم از روش اسکرین نگرفتم اون لحظه عصبانی بودم باید میرفتم دادگاه حکم ریکاوری گوشیش را می‌گرفتم و با خونسردی قانونی ثابت میکردم شاید چیزای دیگه هم رو میشد اما اینطوری فقط در حد اتهام و انکار اون باقی موند البته مشکلات اخلاقی کتک کاری بددهنی و..هم داشت الان بعد از 4ماه زیر نظر مشاور و روانپزشک برگشتم سر زندگیم ولی آزمایشی 

ینی چیزی دیدم سریع شکایت میکنم ازش و پرونده درست میکنم تا حکم طلاقم زودتر صادر یشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه کردم از روش اسکرین نگرفتم اون لحظه عصبانی بودم باید میرفتم دادگاه حکم ریکاوری گوشیش را می‌گرف ...

شرایطت ب خوبی قابل درک نیس برام اما واقعا خوشحال میشم برات که غم دلت ازبین بره و روزی باشه ک آدم سمی توزندگیت نباشه ‌پیشرفت کنی 

برگشتت تصمیم شخصی خودته الان ک برگشتی خودتو دوست داشته باش خودتو بالا بکش تومنجلاب وجود طرف غرق نباش ❤️

منم انگار نامطمئنم براهمین دارم درس میخونم و دنبال سرمایه براخودم هسم ‌استقلال میخام همش فک می‌کنم آ ...

این جوری خوبه ولی دیگه شک نداشته باش و خودت رو زجر نده.

من به ظاهر کاملا اعتماد کردم ولی چند درصد هم می ذارم برای احتمال این که نارو بهم بزنن و برای اون چند درصد بی اعتمادی شک نمی کنم فقط روی خودم و استقلال مالیم و استقلال احساسیم تمرکز می کنم البته خیلی سخته کاش زندگی انقدر قاعده و قانون نداشت و ساده بود.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
شرایطت ب خوبی قابل درک نیس برام اما واقعا خوشحال میشم برات که غم دلت ازبین بره و روزی باشه ک آدم سمی ...

من به خاطر دخترم یه فرصت دیگه بهش دادم اونم با نظر مشاورها و روانپزشک ها مافوق القول بودن که این کار را بکنم 

منم به فرصت دیگه تا عید فعلا بهش دادم اگر تکرار کرد ازش شکایت میکنم و کارای طلاقم را انجام میدم 

من به خاطر دخترم یه فرصت دیگه بهش دادم اونم با نظر مشاورها و روانپزشک ها مافوق القول بودن که این کار ...

امیدوارم  که درست بشه و تو شروع جدیدی داشته باشی قشنگم آرزوی بهترینا زودترم برات❤️