2777
2789
عنوان

وسواس

90 بازدید | 8 پست

۱۷ سالمه وسواس حموم رفتن دارم.

الان که هوا سرده دوس دارم هر روز برم با اینکه عرق نمیکنم.از اوناییم ک زود سرما میخورم و مریض بشم تا ی ماه حالم بده ولی هر کار میکنم نمیتونم خودم قانع کنم حموم نرم انگار یکی داره میگه پاشو برو حموم.

دیروز رفتم موهامم بلنده هنوز خیسه ولی باز میگم برم.

خاهش میکنم کمکم کنید دست خودم نیس

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
راهی نداره باید خودتو کنترل کنی و خودتو قانع کنی بهش اعتنا نکنی

هر کار میکنم نمیشه.

ی مدت در گیرش بودم بعد بهتر شدم الن دوباره اینجوری شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنظرم اگه موهات چربه و بخاطر اون میری حتمن یه دکتر برو و شامپوتو عوض کن ولی در کل اگر مشکل موهاته میخوای کوتاشون کن. بهتره خودت خودتو قانع کنی با وجود کمبود آب بنظرت منطقیه این کار؟

با خودت کنار بیا عزیزدلم پوستت اذیت میشه با این کار.

نظافت و تمیزی خیلی خوبه ولی به شرطی که افراط و تفریط نداشته باشیم🌹

عزیزم بنظرم اگه موهات چربه و بخاطر اون میری حتمن یه دکتر برو و شامپوتو عوض کن ولی در کل اگر مشکل موه ...

ن گلم موهام چرب نیست.دوس ندارم کوتاهشون کنم‌

ولی میگم نشه ک یوقت کنار یکی بشینم بوی بد بدم با اینکه یه روز در میون میرم حموم.و عرق نمیکنم

اگر این رفتارها تکرار میشه و مشکلات طولانی مدت هست حتما توصیه می کنم از یه روانپزشک یا رواندرمانگر کمک بگیر. من خواهرم شرایط شما رو داره و بیماری وسواس تشخیص دادن. شما وسواس حمام پیدا کردید و خواهرم خیلی دستاشو می شست. اول می گفتیم حساسیت برای کرونا تازه تشویقش هم می کردیم اما این شرایط از شستن دست ها گذشت و حالا اگر توی شستن دست هاش قواعد و ترتیبی رو رعایت نمی کرد دوباره می شست. کلا که خیلی شرایط بدی بود و به توصیه یکی از دوستام بردیم چند تا مشارو و الان زیر نظر متخصص اعصاب و روان آقای دکتر غلیرضا جباری هست. اگر نیاز پیدا کردی بگو شماره شو برات بفرستم.

اگر این رفتارها تکرار میشه و مشکلات طولانی مدت هست حتما توصیه می کنم از یه روانپزشک یا رواندرمانگر ک ...

بله منم وسواس ب حمام رفتن دارم.

گلستانی هستید جثارتن؟