2777
2789
عنوان

جوش صورت

766 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من العان ۴ماه صورتم وحشتناک جوش میزنه توی این چهار ماه هر چیزی که بگید روشون زدم انواع ضد جوش ها قرص ها صابون ضد لک ها لایه بردار 

چیزای طبیعی اما هیچ یه روز خوبه یه روز نه

نمیدونم چیکار کنم دیگه میخوام راکوتان بخورم 

ولی میگن خیلی ضرر داره 

۱۷سالمه

برو یه ازمایش بده اول شاید کیست داری یا هورمونات بهم ریخته شایدم کبدت چربه

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر» دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جوش دوران بلوغه تا دوستل مبریزه بیرون...بعدش خوب میشه خودش فقط دست نزنی...روش یخ بزار فقط

خیلی ببخشید آخه صورتم جوشای چرکی میزنه نمیشه بیرونشون نیاورد 

با این که کلی قرص چرک خشک کن میخورم

منم مثل شما بودم ۳ سال درگیر جوش بودم هرکاری کردم خوب نشد فقط با صابون گوگرد سیوند و پماد پانژل حل شد

مشکلم پماد پانژل الان یه مقداری گرون شده اگه نتونستی بخری همون صابون گوگرد سیوند و بگیر روزی یه بار صورت و باهاش بشور 

نمیدونم والا برا من خیلی فرق کرد. اگه بتونی پماد پانژل بخر اون خیلی خوبه

فعلا اکنومیس گرفتم از کلیندامایسین هست 

خود محلول کلیندامایسین هم دکتر برام نوشته بود

فعلا اکنومیس گرفتم از کلیندامایسین هست  خود محلول کلیندامایسین هم دکتر برام نوشته بود

محلول کلیدامانسین عالیه من برا جوشام زدم.....ببین صابون تریاک و کلاژن طلا هم عاالیه

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹
محلول کلیدامانسین عالیه من برا جوشام زدم.....ببین صابون تریاک و کلاژن طلا هم عاالیه

محلول ساختنی کلیندامایسین زدی؟؟

من میزنم ولی قرمز میشه صورتم ک

محلول ساختنی کلیندامایسین زدی؟؟ من میزنم ولی قرمز میشه صورتم ک

من از داروخونه خریدم نمیدونم اما برای جوشای چرکی خیلی خوبه...دوم برا جوش چرکی گزاشتن یخ رو جوش خیلی خوبه سریع تر خشک‌میکنه...صابون تریاک‌هم عالیه

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹
من از داروخونه خریدم نمیدونم اما برای جوشای چرکی خیلی خوبه...دوم برا جوش چرکی گزاشتن یخ رو جوش خیلی ...

میگن که صابون تریاک سیاه می‌کنه راسه؟

شما از چه مارکی استفاده کردین؟

2790
2778
2791
2779
2792