2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها دلم شکست وقتی سقط شد دیدمش کوچولو بود همچی هم داشت😭😭🥺🥺🥺

سقط خیلی سخته مخصوصا بچه اول باشه منم دوبار سقط داشتم دوبارشم کورتاژشدم.ولی بعدش حتما تقویت کن خودتودلیل سقطم پیش دکتر پیدا کن دوباره اقدام کن.انشاالله به سلامتی نینی میاری 

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
پیش متخصص زنان و زایمان  آره چرا نشه

ممنون عزیزم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
عزیزم انشالله خدا بهت سلامتی بده و آرامش،واقعا سخته درکت میکنم چون خودمم کشیدم، انشاالله جاش سبز بشه ...

اره همچیش خوب بود

توی ۳ ساعت این بلا سرم اومد

اول دلدرد بعدم خونریزی تا رسیدم بیمارستان تموم شد😭😭😭

برام دعا کن تورو خدا

الهی عزیزم،واقعا سخته،انشاالله زودتر سرپا میشی و به زودی جاش برات سبز بشه، توکل به خدا،فقط خودت رو تقویت کن و چیزای مقوی بخور، دکترت هم احتمالا دارو آهن و اینا بده، جنین رو ندادن آزمایش که دلیلش رو بفهمی؟کار سنگین نکرده بودی بهت فشار اومده باشه؟

الهی عزیزم،واقعا سخته،انشاالله زودتر سرپا میشی و به زودی جاش برات سبز بشه، توکل به خدا،فقط خودت رو ت ...

قربونت برم عزیزم ممنون

چرا بردن پاتولوژی ببینن ایرادش چی بود.

محتاج دعاتم♥️

عزیزم متاسفم منم ۱۳ آذر زایمان کردم زایمان زودرس بچم‌۶ ماه بود پرکشید رفت 😔

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت