2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سه ماهه باردار....

اها خدا عوضشو بهش بده

منم ۷هفته تو اذرماه سقط شد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چه جااالب دوستات ۷ نفرشون طی همون ۴۰ روز ک میخوندن ازدواج کردن؟

دقیق یادم نیس.ولی بعد چندروز خواستگار اومده و بختش باز شده یعنی به آخر چله نرسیده.حتما تا آخر برو و ادامه بده و منو خبر کن فقط دعام کن

صلوات
توهمین الان گفتی دل درد دارم شوهرم نیست که سریع به کوتاژ رسید وات د فاز

هچوقت کسیو قضاوت نکن

همین ک گفته دل درد دارم ینی ی مشکلی هست

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
دقیق یادم نیس.ولی بعد چندروز خواستگار اومده و بختش باز شده یعنی به آخر چله نرسیده.حتما تا آخر برو و ...

حتما💗

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
با آرزوی سلامتی و شادی برات عزیزدلم  مادر منم همین اتفاق براش افتاد ولی بدتر داداشم هفت ماهه ب ...

مامانتوم بعد چند وقت لوله هاشو باز کرد ، کجا باز کرد یعنی میشه لوله رو باز کنی ببخشید عزیزم آخه مامان منم میخواد بره لوله اش باز کنه منتها نمی‌دونیم میشه یا نه اینم بگم الان ده پانزده سالی میشه که بسته

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
بچه ها دلم شکست وقتی سقط شد دیدمش کوچولو بود همچی هم داشت😭😭🥺🥺🥺

دلیل سقطتت چی بود اخه اگه سقط شده دیگه کورتاژ نرو با چیزای گرم میوفته من 13 هفته بچم ایست قلبی کرد ولی تا لحظه اخر نزاشتم کورتاژ کنن 2 روز بستری شدم تا کامل دفع شد با شیاف و زیر زیونی و قرص واژینال

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
میخواستم بهت بگم بزای ازدواج سوره زخرف رو ۴۰شب بخون هنوز به ۴۰شب نرسیده ازدواج میکنی.حبرش رسید منو ص ...

ببخشید ی سوال دیگ شما نمازهم میخوندیء؟

من نماز نمیخونم  اهل نماز نیستم  

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)