2777
2789

نقره ای بهتره.نه ازمد میره ونه کثیف میشه.سفید به ازیه مدت رنگش برمیگرده یه جوری میشه

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نقره ای بهتره.نه ازمد میره ونه کثیف میشه.سفید به ازیه مدت رنگش برمیگرده سه جوری میشه

خوشگلم هس

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
چون سلیقه ایه دلیل نمیشه آورد من سفید میپسندم  نقره ای خیلی خونه رو تیره می‌کنه

درسته منم حس میکنم خونه رو خفه میکنه ولی اونروز رفتم مغازه در کنار هم که قرار میگیرن حس کردم این نقره ای ها یجور با کلاس تر دیده میشن و از تغییر رنگ سفید هم بعد یه مدت این به شک میندازتم

سلیقه ایه،من آشپزخونه م سفید و بنفشه،بالطبع وسایل برقی بزرگم سفیده و کوچیکا نقره ای و مشکی.

اتفاقا دیشب خواهرم میگفت وسایل بزرگ مثل یخچال و ماشین و... سفید برداره ادم قشنگه ولی کوچیکارو نقره ای هم برداره خوب میشه .

اخه لوازم بزرگای نقره ای من دیدم اشپزخونه رو خیلی تیره میکنن

اتفاقا دیشب خواهرم میگفت وسایل بزرگ مثل یخچال و ماشین و... سفید برداره ادم قشنگه ولی کوچیکارو نقره ا ...

من وسایلام نقره ای،کابینتام سفید.ترکیبش جالبه