2777
2789

نقره ای بهتره.نه ازمد میره ونه کثیف میشه.سفید به ازیه مدت رنگش برمیگرده یه جوری میشه

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نقره ای بهتره.نه ازمد میره ونه کثیف میشه.سفید به ازیه مدت رنگش برمیگرده سه جوری میشه

خوشگلم هس

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
چون سلیقه ایه دلیل نمیشه آورد من سفید میپسندم  نقره ای خیلی خونه رو تیره می‌کنه

درسته منم حس میکنم خونه رو خفه میکنه ولی اونروز رفتم مغازه در کنار هم که قرار میگیرن حس کردم این نقره ای ها یجور با کلاس تر دیده میشن و از تغییر رنگ سفید هم بعد یه مدت این به شک میندازتم

سلیقه ایه،من آشپزخونه م سفید و بنفشه،بالطبع وسایل برقی بزرگم سفیده و کوچیکا نقره ای و مشکی.

اتفاقا دیشب خواهرم میگفت وسایل بزرگ مثل یخچال و ماشین و... سفید برداره ادم قشنگه ولی کوچیکارو نقره ای هم برداره خوب میشه .

اخه لوازم بزرگای نقره ای من دیدم اشپزخونه رو خیلی تیره میکنن

اتفاقا دیشب خواهرم میگفت وسایل بزرگ مثل یخچال و ماشین و... سفید برداره ادم قشنگه ولی کوچیکارو نقره ا ...

من وسایلام نقره ای،کابینتام سفید.ترکیبش جالبه